Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes se porval přes plot vs odškodnění

Od: luk2705 odpovědí: 21 změna:

mohl by mi někdo odpověděd?máme německého ovčáka je to tak trochu chudák,poněvač se mu nějak z ničeho nic začali kazit zuby ale to není ten problém.dnes za mnou došel soused že chce peníze za ošetření svého psa že mu ten náš natrhl pře plot ucho a za zašití chce přes 1000 kč což neeleží na cestě!-jak víte. co mám dělat?psa maj nějaké křížené plemeno a plot vysoký cca 1,5m,toto trvá už asi 2 roky vyhrůžky atd!

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

2x

:D Tak sousedovi natrhni pr.. ať si může ztěžovat najednou.;)Takový sousedy miluju.*cert*

doplněno 17.04.10 00:45:

*placni*

luckapucka*
17.04.10 00:43

*hej**palec*

luckapucka*
hodnocení

1x

pokud jste si jistej že mu to váš rafan neudělal tak ať vám dá důkaz že to byl ten váš video nebo tak... s ním bych byla hotová raz dva *cert*

karina*
hodnocení

0x

luk2705, nic mu neplaťe. Jednak nevíte jak to bylo s ouškem sousedovic psa a hlavně, mezi oběma a byl plot. To by také soused mohl přijít s požadavkem abyste si udělal ještě jeden plot a měl na své zahradě " území i nikoho" , jako to bylo na západních hranicích *smich*. Prostě se psi asi poprali přes plot, no a?

I kdyby soused přišel že mu můj pes ukousl prst, který si strčil přes můj plot, tak má smůlu. Naši psi se také poprali ( a to jsou to velcí kamarádi!) ucho samo srostlo, je krásné, úplně sametové a ještě ten co mu ho ukousl, ho chodil tomu druhému olizovat a hojit*smich*.

Mimochodem zašití ucha nestojí 1000kč, leda by vet šil zlatou nití :D. Hezký den, karina

jirbar*
hodnocení

0x

Možné je všechno. Mám kamaráda který šel po chodníku a cizí pes za plotem si povyskočil a kamarádovi půl ucha ukousl. Není to fór.

knopka*
hodnocení

0x

Tak to bych chtěla nějaký důkaz že to byl váš pes!A ten jeho nemá co strkat uši za plot *smich*!

jirbar*

Předpokládám, že jste ženská, protože tak debilní odpověď by chlap nenapsal. Psáno bylo, že šel po chodníku, možná blízko u plotu, aby se vyhnul nějaké čůze.

No a to jeho ucho fotit nebudu, přestože bych mohl.

Prostě se tak stalo a berte to jaka fakt.

P.S. Nebo bráníte ty posr... chodníků.

knopka*

Tak momentálně jste debilně odpověděl vy-chlap poněvadž jsem reagovala na otázku tazatele a ne na vás *bzum*:).

karina*

jirbar, musím se knopky zastat. Asi jste si přečetl špatně odpovědi. Ona se nespletla, ale vy ano a to hned 2x, protože jste si ani pořádně nepřečetl dotaz a vaše odpověď byla "mimo mísu". To se sice může stát, přesto nechápu, proč knopku hned napadáte, potažmo všechny ženské.

karina ( a pro upřesnění - nejsem feministka)

knopka*
17.04.10 22:05

Díky :)...

karina*

ni za što*smich*k.

luk2705
hodnocení

0x

no tak sem s ním mluvil že nic nedostane,hned chtěl ze mně dělat 4 a že to teda bude řešit přes policajty a soud*bzum*se vším v šudy,tak sem zvědav jak to dopadne

knopka*

Ježíš to je magor,tak at to řeší třeba přes prezidenta,FBI a UOOZ *bzum*.Nejdřív at prokáže že to byl váš pes.

karina*

luk2705, buďte v klidu. Je to nesmysl, nenechte se od něj vytočit. Jen to domyslete do konce. Jak chce dokázat, že to byl váš pes? Jak chce dokázat, že váš pes byl na své zahradě, když vy dokážete, že jste byli oba právě 100km daleko od domova? Jak chce vysvětlit, co dělal že nezabránil svému psu pranici, když mezi psy byl plot , jak vysvětlí, že hned za vámi nepřišel a neřekl vám to apod. Spěte klidně, prostě si to vymyslel a hotovo. Kdoví kdo, jak a jestli vůbec jeho psíkovi někdo ušisko ukousl.To je tedy potěšeníčko mít tohle v sousedství *bzum*. karina

doplněno 18.04.10 22:08:

luku, ještě mě napadlo, protože soused to asi bude na vás zkoušet dál , nic mu nikde nepodepisujte! Vůbec na tohle téma se s ním nebavte. ( no, radši se takovým blbem nebavte na žádné téma *smich*) k.

8976*

zitra se mu ukažte a popřejte mu hezký den - a řekněte mu že se již teď těšíte na soudní spor kdo koho pokousal, upozorněte ho že jste již podnikl kroky k tomu aby vás neobtěžoval a s úsměvem odejděte...pokud začne dělat problémy, zajděte na policii a podejte na něj trestní oznámení pro vydírání - chce na vás peníze za něco co nemúže dokázat, a pokud vyhrožuje že z vás udělá 4 tak na něj podejte další oznámení pro hrozbu fyzickým napadením...at policie vyšetřuje...s největší pravděpodobností to skončí u komise a pokud neměl problémy tak dostane napomenutí , ale bude muset platit za zahájení řízení - mám dojem kolem 1.500,., nejlepší by bylo mít nezaujatého svědka...hezký den...

hodnocení

0x

Já si myslím, že byste to tak neměl prožívat. Zbytečně se stresujete. Lidi jsou různé a váš soused je ještě různější. *sok*Budete mít žaludeční vředy a vysoký tlak a soused si najde zase něco jiného. Potřebuje něčím naplnit život a váš pes a vy jste po ruce. *sok* Nikdo neví, jak pes s bolavými zuby natrhl ucho psu přes plot. Jestli ho soused prostrčil nebo váš přeletěl, kousl a zase se vrátil nebo pes někam strčil hlavu a když ji rval zpět, tak si natrhl ucho nebo. . . Když máte čisté svědomí, že sousedovi neděláte naschvály, za které se vám mstí, tak si myslím, že postačí slova-je mi to líto, ale nikdo neví, jak se to stalo. Tečka!*jasne*Někteří sousedé jsou na pos. . .

malvinka*
hodnocení

0x

Natrhněte sousedovi ústa a přestane mit připomínky. Aby poznal, že jste z jednoho vrhu.*placni*

vesnach*
hodnocení

0x

Vezmete vitr sousedovi z plachet, kdyz vas plot zdokonalite, aby tam nevbehla ani myska a pak mu ukazte jak to asi ten vas pes mohl udelat?*tanec*

luk2705
hodnocení

0x

tak nakonec sem byl opravdu předvolán k policii,sem zvědav teda jestli je natolik ...že to da i k soudu.navíc mi ani neseděla doba,kterou uvedl poněvač sme nebyli doma ale už dávno v jiném městě.policajti to řešit nebudou jak sem se u nich dozvěděl a taky že soused mněl psa v kotci takže jak budete dělat kotec a psa budete mít velkeho 1 metr nezapomente ho udělat 1,2m vysoký a ze zhnilých latí

kejki
hodnocení

0x

Policie malé škody neřeší, půjde to na přestupkovou komisi obce.

Jinak k těm zubům - bývá to i problém s ledvinami, nepodceňujte to.

To chce klid. Napište, jak to dopadlo. *hej*A ty zuby, je tam určitě zánět, tedy zvýšená sedimentace a fakt to odskáčou ledviny. A musí mít velikou bolest, chudák.*plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]