Nejste přihlášen/a.
Hledáte střihy na psí oblečky?
Navštivte mojí stránku www.ayaya-dog-fas/...
Naleznete mnoho střihů pro vaše mazlíky, ale hlavně moje vlastní psí modely za bezvadné ceny!
Těším se na návštěvu.
doplněno 15.04.10 15:12:Reklama nebyl úmysl lidičky ..omlouvám se, pokud to někomu vadí..myslím, že střihů a odkazů na ně nabízím dost a každý si najde to co hledá..
a to vše z dobré vůle..
tak to je vše.
jéjé , zřejmě tedy nedopatřní, chtěla jsem dát jen radu (pravidla jsem moc nepročetla, pardón)...beru na vědomí
Téééééda vás tu ale je příznivců psí módy...
Pro vlčáka bych možná měla návod na háčkované psí botky a pro páníčka bych ho speciálně zvětšila, aby měli stejné
Admin ať mě potrestá jak si právem zasloužím- mám pořádně číst!
Oblečky jsou strašně drahé.Koupila jsem u nás krásný termo obleček kostkovaný vzor s beránkem uvnitř a stál jen 140,-Kč a mikinu s skkapucí a džin. kalhotky a také jen za 120,-. A svetry u nás stojí jen do 90,- a také mají různé vzory. Nedivím se , že musíte dávat reklamu.
JOJO, známe..zřejmě "made in china" ...pro mě za mě si takové oblečky na svého pejska kupujte, ani nevíte z čeho jsou vlastně vyrobeny a kdo je vyráběl ( malé děti, chudé ženy v továrnách..)a tady se pak prodávají za směšné ceny..už jsem se setkala s tím, že tady v ČR málo kdo ocení ruční práci, čas nad tím strávený a místo kvality volí kvantitu..bohužel. je to Váš názor a já Vám ho samozřejmě neberu, reklama byla nedopatření,moje svetříky uvidíte v psích buticích po celé ČR a věrných klientů mám dost. Takže mě Váš názor jen utvrzuje v tom, co jsem dávno věděla.Měla byste se pořádně podívat na netu, kolik stojí svetříky ručně pletené a pak mě kritizovat, ju?
Pokud jste dobře četla, vložila jsem odkaz hlavně kvůli střihům na psí oblečky, protože mě lidé o ně stále žádají, tak jsem chtěla tímto způsobem vyhovět všem kdo je chtějí..Nečekala jsem ovšem, že se opět setkám s něčím podobným jako "Za dobrotu, na žebrotu"..
Snad se najde i někdo kdo mi třeba i poděkuje a návody použije..
S Přáním pěkného dne Alča
mila Alco dakujem ti za strihy na tvojej sranke .! suuu vazne super a vazne som rada ,ze existuje niekto ako ty ,ze myslis aj na stvornohych milacikov drzim ti palceky v tvojej vyrobe obleckov pre psikov a PS:chcem ta poprosit ci by si my neporadila ako mam zvacsit strihy na mojho yorka hoc viem sit tak som smutna ze som tak neschopna ich zvacsit :...
s pozdravom Saly
Milá Saly,
nevím jaký střih máš na mysli, ale pokud jsou to střihy z těch slovenských stránek od Fanny, tak já jsem je vytiskla a nechala si je zvětšit v obchodním domě na kopírce na počkání..jsou to ale střihy na jorka tak 26 -28 cm dlouhého, takže je potřeba přidat tak 2 cm + na zášivky, ale to určitě víš.. já mám třeba hafinku co má 30-31 cm.
Pokud sis vybrala nějaký střih v té čtvercové síti, tak jeden čtvereček je 10 cm - většinou je to tam uvedeno, takže stačí koupit čtvercový papír na střihy a podle originálu to na to překreslit..jinak mám asi čtyři střihy udělané přímo od švadleny ( nejsem švadlena) , tak se pokusím je nějak naskenovat a dát na web..pokusím se v nejbližší době, ted mi nějak nezbývá časík..jeden střih, ten modrý , je tam ve skutečné veikosti , tak stačí vytisknout - ale je na menšího jorka, tak je třeba přidat, myslím, že je to střih na kombinézku.
Je bohužel nepříjemné, že ty střihy jsou převážně ze zahraničních stránek, takže je nemám ještě všechny přeložené a vypracované, pokusím se na tom zapracovat během léta a na web to doplňovat.
Takže radím si ty střihy nechat zvětšit někde v kopírování v obchodním domě, já si s tím doma také neporadila, nějak se mi to nepodařilo zvětšit na formát A4, ale určo by to mělo jít! Nebo mi písni o který střih jde a zkusíme to spolu nějak vymyslet.
Jsem ráda, že se mi ozval někdo, kdo to ocení, že jsem si dala tu práci ty střihy hledat a zveřejnit takhle pohromadě..těší mě to a díky moc..zatím jsem se tu setkala převážně jen z kritikou:D..ale už se tomu jen směju..
Takže přeji moc úspěchů ve tvoření a práci zdar!
Alča
Vážená paní přestante se navážet do pro Vás drahých oblečku a okud svému pejskovi nechcete dopřát luxus a kvalitu tak nehante ruční práce jiných sama byste se s tím po večerech asi nebabrala,že!Nakupujte si u Tinktongu a neotravujte a nenapadejte slušné lidi!Je nás spousta kdo dává svým pejskum maximum a chtějí aby jejich psí společník hezky vypadal.S pozdravem a doufák že Vaše kritika byla poslední.
Drahá paní, kdyby Vám vadilo vše co je z Číny, tak to byste musle chodit nakupovat ani nevím kam, neboť spousta oblečení i pro lidi je právě z Číny. Běžte se podívat třeba do C+A a i do jiných butiků, kde za nehorázné peníze nakoupíte rovněž oblečení z Číny a nejedná se jen o oblečení, ale i o elektrotechniku, kterou firmy také nechávají vyrábět v Číně. Takže pro mě ty oblečky zůstávají drahé a málo vypracované.
Prosím Vás, pokud nemáte zájem o střihy na psí oblečky,
NEREAGUJTE...
Pokud potřebujete nějaký ventil, zkuste fórum, nebo drbárnu a přestaňte se navážet do lidí, kteří chtějí něco udělat pro ostatní!ZDARMA!
Na tomto odkazu se podívejte prosím kolik stojí třeba ručně pletený svetřík v Americe poshpuppyboutique.com/...
a pokud se Vám moje svetříky nelíbi ( to budete první ) , zkuste si místo kritizování sednout večer k televizi a svému pejskovi nějaký pěkný uplést..
S pozdravem, Alča
Paní ja nežiju v Americe ale v Čechách. Víte jaké tam mají platy? Pro svého pejska jsem si koupila tři krásné oblečky, kterékaždý odivuje a stály tolik jako u Vás jeden. Kdybyste dělala něco zadarmo, tak si nebudete dělat reklamu. Ale ani ty střihy nejsou asi Vaše viďte.Svetříky jsou sice pěkné, ale cena je přemrštěná.
Bože můj, to jsem zase něco udělala..už na to vážně kašlu..lidi jako Vy, mi za to nestojí..Dala jsem to sem, protože jsem našla otázku kde najít střihy, tak jsem chtěla pomoci. A místo toho jste tu akorát Vy, která jen kritizujete a sama jste myslím ani nikdy neuháčkovala děcku čepičku.Pardon, ale dost provokujete.
Návody na svetry jsou MOJE! A ceny odpovídají náročnosti vzorů a práce..nezlobte se, ale pro zajímavost jedno klubíčko baby vlny stojí cca 37 Kč , na jeden svetr spotřebuji i tři a upletení takového svetru s propracovanými detaily zabere cca 6-8 hodin.
Je jasné, že pletené svetry na pletacím stroji made in china jsou laciné..a kdo chce originalitu a dokáže ocenit ruční výrobu, se nad těmito Vašemi připomínkami pousměje.
A zbytek odkazů na střihy jsem stahovala včera do noci pro všechny lidi, kteří o ně stojí!
Takže si noste své levné oblečky a už mě prosím neobtěžujte a nereagujte.Díky
Já je nenosím, nosí je jen můj pes a tomu je jedno jestli jsou ručně pletené či strojem. Pes je rád nosí, každému se líbí a finančně jsou výhodné. Myslím, že kdyby Vaši zákazníci věděli, kde tyto oblečky koupit, jistě by neváhali tam zajít je koupit a u Vás by objednávky nedělali. Docela by mě zajímalo, kde vy si kupujete oblečení, aby nebylo z Číny...
tak se do ayaya tak neobouvejte, pletací návody jsou určitě fajn pro toho, kdo má na to čas a někdo si dražší ruční výrobek koupí, druhý ne, to je snad na každém.
Paní, Vy jste asi jedna z těch, co neumí ani jedinou ruční práci, ale zato umí dost dobře kritizovat ostatní. Nechápu, proč sem tedy soustavně lezete a urážíte ayayu? Choďte se oblékat třeba do sekáče, tam je to ještě levnější, pak se budete líbit i Vy a nejen Váš pes. Hlavně tu přestaňte konečně prudit, nikdo na to není zvědav!
Paní, neraďte mě kde se mám oblékat, já si v tomto dovedu poradit, ale vy si dejde pozor, aby jste něco nekoupila vyrobeného v Číně.
Jinak pro psa je spíše důležitější kavalitní žrádlo a profesionální péče veterináře, než předražené pleteniny.
Profesionální vyšetření u lékaře by neškodilo hlavně Vám.
Nemáte ani ponětí, co obnáší kvalitní ruční práce a nepřestanete rejpat. Jediná nespokojená jste tu zaplať pánbuh jen Vy. Mít malé pejsky, tak určitě nakoupím u paní Ayay. Apropó, když mi to zaplatíte, velice ráda si zajedu koupit i něco do Číny.
paní neurážejte a k lékaři raději zajděte sama. Vy si jezdíte pro věci do Číny, když je máte v každém krámě. A proč Vám platit cestu když jste majetná a můžete kupovat předražené svetříky.
Urážet jste tu první začala Vy, rádoby-dámo, paní Ayayu. Oceňuji všechny ruční práce a proto mě Vaše poznámka o předraženosti přinutila odepsat. Pochlubte se, co dokážete udělat Vy?
Ano, jsem majetná a mohla bych si od paní Ayay koupit cokoliv a ráda, bohužel můj staford by asi v oblečku vypadal poněkud divně
Je fajn, že sem stále píšete, mám ráda adrenalinové sporty, jako je šťourání klackem do vosího hnízda a Vy jste super objekt. Těším se na další Vaší odpověď.
Člověk sem dá radu, kde se inspirovat.
Místo toho se tu z toho stane, díky zřejmě osamoceným a zakomplexovaným lidem, dost stupidní drbárna a znesvěcení "poctivé práce"
Jsou tu ti, kteří mě drží, za to díky moc a pro příště vím, že se do "takových větších akcí" pouštět nebudu..
Všem koho jsem urazila se omlouvám, jsem obyčejný člověk, který se rve životem jak může díky nevyléčitelné nemoci a nejsem žádný prospěchář, jak tu ze mě dotyčná dělá..
Udělejte si každý svůj názor, já už ho mám a to takový, že lidi jsou fakt opravdu velmi zlí a zákeřní..
Prosím všechny, kdo má opravdu zájem pro svého pejska šít a plést doma, obraťte se přímo na mě, ráda poradím a vše vysvětlím.
Přeju všem lidem a úsměv ve tváři
Alča
Pro všechny tady: Taky patříte k těm lidem, kteří říkají, že ty mezilidské vztahy . . a lidi by měli být na sebe hodnější? A to nic nejde A tak hnusné emoce. Nechejte toho!
ayay, děkuji za typ. A hodně štěstí
Díky, hned se mi líp dejchá
..je to tady fakt masakr,co?
No, už jsem vše napsala výše, co si o tom všem myslím...
páček
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.