Nejste přihlášen/a.
Určitě si každý chovatel venkovních ptáčků pamatuje na letošní zimu,kdy v jeden den byl extrémní mráz a to i mínus 3O.
Díky tomuto dni mě omrzli tři ptáci,které asi něco vylekalo a do rána mě přimrzli venku k pletivu.Všichni to přežili,ale jejich nožky totálně omrzli a do měsíce jim nezbil ani jeden drápek.Nemáte někdo zkušenost s podobným problémem? Jsou takto postižení ptáci schopní žít dále a nebo se i dokonce množit? Nebo bude lepší,když je všechny dám do izolace a stávajícím partnerům sehnat jiné ptáky. Jedná se mě o 2 samičky papouška nádherného a 1 samečka papouška horského.Na bidýlku se udrží,potravu si obstarají,ale mám strach,jestli takto postiženej ptáček jen neživoří? díky za reakce
Pokud jsou jinak v pohode, tak jim akorat zrejme omrzli luzka drapku a jinak budou v pohode. Nijak bych je nevyrazoval.
Polarnikum taky slezali nehty na nohou, kdyz jim omrzly.
Koukni sem: justanswer.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.