Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jezevčík-pojídání psích výkalů

Od: annie* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den.Moje 6 měsiční štěně drsnosrstého jezevčíka na našich procházkách začalo oždibovat,okusovat a pojídat psí výkali.Tak jsem se chtěla zeptat jak mu v tom zabránit a jak ho to odnaučit?Mockrát děkuju za odpověd.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ehud*
hodnocení

0x
Raději navštivte veterináře a vše mu povězte,stejně pokud šťěně není očkovano tak je na čase co nejdříve.:)
annie*
hodnocení

Ahojky.Mockrát děkuju za odpověd.Můj jezevčík je očkovaný,ale tento problém mě moc trápí.Nemohu ho pouštět ani na malou chvilinku z vodítka natož,aby něco neoždiboval :((.
ehud*
Zkuste opravdu veterinu,za dobrou radu snad nic nedáte,nebo navštivte utulek pro psi a tam se zkuste zeptat co a jak.Tam snad psum budou take rozumět.:)
al bunda*

Dejte mu náhubek, když je na volno.

Hezký den.

chytrák
Je to naprosto normální, v podstatě to ani nevadí, až na to že mazlíkovi smrdí z huby a riskuje nakazu parazity. Můžete talé zkusit dodávat navíc vitamíny (pouze po konzultaci s veterinářem!) a především naučit ho nežrat na ulici bez dovolení nic, to se ostatně hod vždy. Jak na to, se poraďte s někým kdo tomu opravdu rozumí. (To znamená ne soused co má druhýho psa nebo já. : )

hodnocení

0x

Požírání pésích výkalů je nebezpečné - pes se může nakazit střevními parazity, též se u něho může přemnožit populace bakterií ve střevech, což způsobuje chronický průjem.

Doporučuji nahlédnout na tuto adresu:

www.faunanet.cz/psi/forum/forum-6.htm

roman515
hodnocení

0x
Máte o jídlo postaráno, stačí mu několikrát denně nasrat do misky.
A co jsi měl v misce ty, když jsi bral rozum? Asi to samý*stop*:P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]