Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o rychlou odpověď. Před chvílí kdy jsem šla krmit ptáky, jsem si všimla že můj samec kakarikyho leží na zemi, přimhouřené oči a dýchal zobáčkem-měl o malinko otevřený. Vzala jsem ho a dala do malé bedýnky do které jsem dala utěrku a začala o zahřívat tím, že jsem ho osvítila lampičkou, uvařila heřmánek a doufám.. Nejí a ani nepije, tak jsem našla stříkačku že bych ho nakrmila, to bere ale jen heřmánek, nevím co dát do stříkačky za jídlo, zda míchanici, nebo něco jiného? Prosím poraďte, návštěvu chovatele plánuji (toho od kterého papouška mám), ale ještě není k zastižení, co do té doby dělat? Jsem bezradná a bojím se o něj Děkuji za jakékoliv rady
Tohle vidím na okamžitou návštěvu veteriny
Mě takhle zkolaboval papoušek když chytil průvan...
Tak už je pozdě teď mi zemřel Měl hrozné křeče, vydával pisklavé zvuky.. Teď se má aspoň lépe
Chudáček To je vždycky hrozně smutné, když zemře zvířátko.
Člověk na něho vzpomíná jako na člena rodiny.
To ano .. Ale přemýšlím nad tím co to mohlo být, ještli třeba nádor v hlavě nebo něco se srdcem, protože když jsem ho měla v ruce, mal zakloněnou hlavičku a ještě divně otočenou tak třeba to byl ten nádor... Ale to je jedno, už je mu lépe
ondra-hala.estranky.cz/... Byla jsem zvědavá, jak kakariki vypadá. Našla jsem tam i diskuzi, snad vám poradí lépe než my.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.