Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje kočička se chová divně

Od: ajulkaa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den je mi deset let, a moje kočička se chová opravdu divně.Ani rodiče nevědí co jí je. A nikdo nemá čas zajet s ní na veterinu.Ketynka si prostě normálně lehne,po chvilce se pokrčí jako kdyby si chtěla hrát, a potom chodí zadními packami na místě. Je to opravdu hodně divné. Bojím se jestli není nemocná, nebo se jí něco nestalo.

Opravdu bych byla velice vděčná kdyby mi někdo poradil.

Děkuju předem.

doplněno 08.04.10 17:08:

Díky za všechny odpovědi, kočička je toulavá.

já kotátka chci ale nevím co rodiče :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

1x

Neboj, s kočičkou nic není, jenom na ni "přišlo jaro" a takhle kočky vystrkují zadek na kocoura, když se chtějí pářit.

hodnocení

1x

Tvoje kočička se mrouská. Říká se to o období, kdy se jí zblázní hormony a ona se chce stát maminkou, chce koťátka. Láká kocoura, aby se stal otcem jejich koťátek.*houpy* Dělají to všechna zvířata, jen u každého druhu se tomu říká jinak. Fenka hárá, koza se prská, kočka se mrouská. U všech zvířat je to víceméně pravidelné, jen u koček ne. Ty jsou tajemné a mají to pokaždé jinak. Někdy často, jindy mají pokoj dlouhou dobu.;)Musíte to přežít a kočičku pohlídat, ať vám neuteče za kocourem a nepříjde březí (těhotná).*placni*

borax*
hodnocení

0x

Tak ajulko, je to přesně jak píší nademnou. Pokud nechcete koťátka, bude lepší se domluvit s vetrinářem aby kočičku vykastroval. Budete ji moct pustit i ven. A nebude se tolik toulat. My jsme to tak udělali, taky hlavně kvuli tomu, že když mrouskala šíleně mňoukala (spíš řvala jak tygr) :), teď už je klid a nemusíme řešit co s koťaty, kterých je stejně kolem jak much a nikdo o ně nestojí...

hodnocení

0x

Tobě pro radost ;)

doplněno 05.04.10 10:02:

Omlouvám se, ale nejde mi vložit obrázek.*sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]