Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, moje kamarádka má 2,5 roční fenku německého pinče. Poslušnost má dobrou. Agility běhá taky dobře akorát někdy, když ji chce panička navést do nějaké překážky, vyskakuje a štěká na její ruku. Až do teď v té ruce měla pamlsek, ale ten jí dneska na cvičáku "zakázali" používat na parkuru, ale až na konci. Zdálo se mi že bez pamlsku vyskakovala a štěkala ještě víc. Její panička si s ní mimo cvičák dost hraje takové bojové hry, kdy se jí pes zakousává do ruky. Možná je to tím...
Já si myslím že tohle s bojovými hrami nemá nic společného. Fenka se pouze dožaduje svého pamlsku. Jako malé dítě, které brečí, když nedostane to co chce. A rada? To samé jako s dítětem. Taky neposkakujete tak jak si dupne. Pamlsek nedat, upozornit fenku příkazem na který je zvyklá, že nesmí vyskakovat na ruku a dokud se nezklidní, ignorovat.
Takhle si náš pes zvykl na piškot, poté, co přijdeme domů. Vyskočil si na stehna a dostal piškot. Teď to už zdokonalil tak, že než se zujeme, tak si sedne a vyje :D. Ovšem psík zjistil, že když žebrá a kroutí ocáskem dál, dostane ještě jeden. Jelikož jeho váha není zrovna ideální, museli jsme to zkorigovat. Přijdeme domů, dostane piškot a když chce další, řeknu přísně stačí a odejdu z předsíně. Funguje to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.