Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to může být za pejska?

Od: dzulieta* odpovědí: 33 změna:

Je to nějaký kříženec, co myslíte, že to může být.

Co to může být za pejska?

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Podle velkých tlapek proti nožkám a flíčkům nad očima tipuju rotvíka *frajer* Rottwailer. Je krásnej *srdce*

arimas*

To je jasnej "rotviiiik" *smich*

kejki

NO má taky roztomile velké tlapky, bude to prostě pěkný kus psa.

marenka*

Pro srovnání ;)

Co to může být za pejska? #2

kibic*
hodnocení

2x

U takhle malýho psíka jde těžko určit jeho rasu, navíc píšete,že jde o křížence. Téměř všechny štěňata vypadají velmi podobně!

Já si taky myslím, že je to moc malé štěňátko na určení rasy. Ještě je moc brzo. Netroufla bych si ani odhadnout, jak to bude velký pes, protože vedle něho není nic, s čím bych porovnala velikost.;)

dzulieta*
hodnocení

A tento je jeho sestra.

doplněno 04.04.10 16:45:

Určitě to bude veliké, protože má veliké packy a je mohutnější něž černá fenečka na obrázku nahoře.

Co to může být za pejska? #3
cyril*

Tat, tak, na první pohled jasná rodinka rtw!

horsik*
hodnocení

1x

ahoj! to není žádný kříženec to je na 99% procen t čistej rtw(rotvajler)

hodnocení

1x

No já bych se s ostatními taky klonil nejspíš k tomu rotwíkovi, ale nebyl bych překvapen, kdyby to byl retriever nebo dokonce německý ovčák, zvlášť jestli je to trochu směska. Ale ten rottwailer je nejpravděpodobnějsší, viz obrázek.

Co to může být za pejska? #4

A malý vlčák může vypadat třeba takhle.

Co to může být za pejska? #5

Samozřejmě už tady je naznačen ten špičatější čumáček, ale asi je už starší, a lak říkám, šmrnc dvojí krve dokáže lecos,

A když už jsem v těch obrázcích, tak přidámn jeden z jiného soudku, který mám náhodou hned vedle.

Co to může být za pejska? #6
kytka*

*haha*kartaginec ,to je spíš ale kočička,že?*vtip*

No já říkal, že je to z iného soudku *ua*. Ale do rubriky to, jak vidět, patří*palec**pivo*.

marenka*

Ty štěníci jsou vaši? Nádhera *palec*

Vskutku nádhera, ale ty jsem si vygoogloval. Náš pejsek je pudlík, taky krásný, ale jiný.*srdce* A je to rošťák a kradař.*cert*

Co to může být za pejska? #7

Ovšem to mi přivedlo na myšlenku, že to štěně se zas až tak neliší od pudlího štěněte. Před Filípkem (obrázek výše) jsme měli pudlinku Betynku po hnědé mamince a černém tatínkovi a její štěně Lucinga-Peggy (to druhé je její nové jméno od nových majitelů) vypadala jak na obrázku, který přikládám.

Co to může být za pejska? #8
pt®

Ten náš mu není podobný, ale je v době po operaci. /stařenka/

Co to může být za pejska? #9

Chudina.

A jak snáší ten límac? My ho zkoušeli po operaci u Betynky a ta z toho byla tak ve stressu, že jsme ho museli sundan a v noci u ní bdít, aby si nevytahala stehy.

pt®

kartaginec, límec nechtěl, dostával ho jen při ošetření /přelepení, namazání apd./ A jinak jsem mu oblékala svetřík po vnučce a na zádech zapínala a tak to už vydržel. /stařenka/

doplněno 05.04.10 11:01:

Asi 14 dní jsem s ním spávala na gauči, nebyl naprosto schopný se na nožku postavit a nosila jsem ho v náručí ven vyvenčit a pak už to zvládal pomalu s kulháním sám. Má dvě železa a 5 šroubů už nadosmrti /vlčák mu překousl nožku pod ramenním kloubem/. Museli jsme do práce, tak dostával alnagon, aby od bolesti vydržel. Teď už je zase čipera. /stařenka/

kytka*

teda jste šikovná *palec*a pejsek taky

marenka*

Zlatínko malinký *plac*To je dobře, že jste to všichni zvládli *srdce*..Zrovna dneska jdu s klukama ven a proti nám pes. Velkej a naštvanej.. Chodíme stále po stejných trasách, tak jsem musela být drzá a vlezli jsme cizím lidem na zahradu. Čekali jsme snad 10minut, než se pomalým krokem přišourala jakási mladá žena a psa si připla. Já byla tak rozklepaná, že jsem jí ani nevynadala. *bum*

pt®

Mařenko, to buďte ráda, že se nic nestalo. Ono člověk opravdu nikdy neví, co se psovi v hlavě zrodí /přece jen je to zvíře a rozum nemá/. Přesně vím, o čem mluvíte, já byla taky rozklepaná, když s ním přiběhl manžel v náručí, že jsem nemohla ani telefonovat po veterinách. Psík strašně naříkal a já byla úplně mimo. PT /stařenka/

doplněno 05.04.10 11:33:

To vám věřím Mařenko, člověk by šel sám s kůží na trh. /stařenka/

marenka*

To si umím představit. Já bych - kdybych si v tu chvíli mohla vybrat, nechala radši pokousat sebe. Mám je jako děti. *srdce*

dzulieta*
hodnocení

Rodiče Agátky jsou hnědí a jen žíhaní s černou a Agátka je bílá jen tu hnědou po nich má na hlavičce.

dzulieta*
hodnocení

Chtěla jsem pejska, tak jak jsem tady psala před tím. A nakonec jsem dostala od kamaráda toho bílého, prvně jsem nechtěla, protože to bude určitě veliké, ale neodolala jsem, když byla tak nadšená a hrála si. První dny kňučela a kňourala, ale už si zvyká a je hodňoučká.

Co to může být za pejska? #10
marenka*

Dzulieto, doporučuji až tak moc nepodlehnout kouzlu štěníka a vychovávat, vychovávat. Už vůbec pokud je předpoklad, že bude pejsek velký ;) Tím nechci říct, že malý se vychovávat nemá, ale když se mi "šprajcne" venku ten můj, tak ho vezmu na ruku a je to. Ale i tak, není dvakrát příjemné jít na procházku s pejskem, který táhne na vodítku, neposlechne a chce sežrat kolemjdoucí ;)

dzulieta*
hodnocení

Marenko, nebojte mám pročtené co se dá už, abych věděla a už zvládá lehké povely jako ke mně, místo. Sama na zavolání už vejde do výtahu dokonce. A nejvíc se těším jak vyroste, tak na Agility. Tam se vyřádíme obě.

marenka*

Tak to jste dobrá *jasne*... víte, já to poznamenala ne proto, že bych byla odborník na psy, ale právě proto, že jsem u prvního pejska neřešila vůbec nic, on byl tak sladký *pusa* teď mi šéfuje :D

dzulieta*
hodnocení

Ráda chodím s přítelem jezdit na bruslích *bezim* a budu se snažit Agátku vycvičit tak, aby byla schopná bez všimnutí kvůli jinému pejskovi s námi tuto aktivitu provozovat. :) Nejde mi o to mít pejska, který bude sedět jen na gauči *fn* a když s ním půjdem ven, tak aby se třepal jak ... však víte. *smich*

hodnocení

0x

Tipoval bych na NO a asi Rottweiler, nebo neco tak podobne zbarveneho...

charvat29*
hodnocení

0x

Je to Rotvajler s Německým ovčákem.

lilly2
hodnocení

0x

já si myslím,že voříšek je tohle,jsou jí 2 měsíce

Co to může být za pejska? #11

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]