Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám nějakého nemocného potkana, vůbec netuším, co by mu mohlo být, trvá to dva dny.. Uplně se přestal hýbat a chodit, je pořád na místě v jedné poloze... mám uplně otlačeniny na packách podobné lidským oleženinám z toho, jak pořád leží ..když se pokusil o chůzi, tak mu to nešlo, kulhal a jakoby se kolíbal...jakoby uplně ztratil sílu v zadních nohách, svaly má pěkně poměklé...Prostě pohyb mu dělá problém, v poloze do jakého jej dáte, tak tam tak hodinku zůstane a pak se trochu přemístí. Pije a jí, v tom by problém nebyl.. ale nevím, co s ním mám dělat, aby se rozhýbal. Nevíte někdo, co s ním může být a jak mu pomoci?...Děkuji moc.
Věk toho potkánka? Třeba už je postarší, bohužel takoví naši miláčci (řeknu to hnusně) mají menší trvanlivost než lidi. Měl jsem pár pejsků a "pesinek", a v tu jejich poslední chvilku jsem byl vždy s nimi, to je ta poslední nejsmutnější kamarádská služba. Doufám a věřím, že ten Tvůj myšák je jen "trošku nemocnej", a že to dobře dopadne. Ale každopádně VETERINÁŘ! Už jenom pro to čistý svědomí, že jsi pro toho svýho kamaráda udělal(a) vše, co bylo v Tvých silách a možnostech (a čím dřív, tím líp)!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.