Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MAM NEMOCNEHO POTKANA VUBEC NECHCE CHODIT

Od: kellys* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám nějakého nemocného potkana, vůbec netuším, co by mu mohlo být, trvá to dva dny.. Uplně se přestal hýbat a chodit, je pořád na místě v jedné poloze... mám uplně otlačeniny na packách podobné lidským oleženinám z toho, jak pořád leží :(..když se pokusil o chůzi, tak mu to nešlo, kulhal a jakoby se kolíbal...jakoby uplně ztratil sílu v zadních nohách, svaly má pěkně poměklé...Prostě pohyb mu dělá problém, v poloze do jakého jej dáte, tak tam tak hodinku zůstane a pak se trochu přemístí. Pije a jí, v tom by problém nebyl.. ale nevím, co s ním mám dělat, aby se rozhýbal. Nevíte někdo, co s ním může být a jak mu pomoci?...Děkuji moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Věk toho potkánka? Třeba už je postarší, bohužel takoví naši miláčci (řeknu to hnusně) mají menší trvanlivost než lidi. Měl jsem pár pejsků a "pesinek", a v tu jejich poslední chvilku jsem byl vždy s nimi, to je ta poslední nejsmutnější kamarádská služba. Doufám a věřím, že ten Tvůj myšák je jen "trošku nemocnej", a že to dobře dopadne. Ale každopádně VETERINÁŘ! Už jenom pro to čistý svědomí, že jsi pro toho svýho kamaráda udělal(a) vše, co bylo v Tvých silách a možnostech (a čím dřív, tím líp)!

toireasa*
hodnocení

0x

Já bych hned zítra naklusala na veterinu. A pokud mu nepomohou, pořád lepší než aby se trápil...

Držím palce, ať to dobře dopadne a potkánek se vyléčí.

papene*
hodnocení

0x

*bezim*Není co řešit.Veterinář a to už dříve.

luciferkaa*
hodnocení

0x

a nemoze mat tie otlaceniny prave s pohybu? skuste mu dat makku podestylku, kamaratka mala rovnaky problem mala tam kobercek pre neho ale spravili samu otlaky s toho, tak mu dala makku vystelku a za tyzden uz bol v pohode

marenka*
hodnocení

0x

Podívejte se na tyhle stránečky, je tam toho hodně, a hezky popsané ;) I tak bych veta nevynechala, nezapomeňte že jsou i nemoci přenosné na člověka *sok*

zviratkodoma.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]