Nejste přihlášen/a.
Prosím, co je tohle za brouka? Já našla v atlasech nosatce, ale to se mi nechce věřit, protože ten je vzácný, a mně to leze v kuchyni. Prohledala jsem všechny potraviny- mno vyházela jsem si asi 3 mouky, moli tam byli Ale tenhle brouk je mi záhadou. Během týdne jsem vyhodila už šestého, takže žádné zamoření, ale stejně. Jo a umí se odrazit nohama a odskočit.
jo a velikost je tak milimetr až dva.
Všechno, co jde, dejte do mikrotenových pytlíků i s tím původním obalem a na mražák. Do zítřka. Fazole, hrách, čaj a fakt všecko. To je nejlepší dezinfekce A co donesete z obchodu, šup s tím na mráz.
Párkrát jsem všecko vyhazovala, protože jsem si přinesla nějaké moly, brouky a já nevím co všechno. Tak jsem to vyřešila tak, že jsem si do mlíkových lahví dala všecko sypké. Je třeba koupit trichtýř (nálevku) na zavařeniny se širokou výpustí. A je klid. Nic se nesype. Je to přehledné, nic se nesype, úspora místa je úžasná, brouci nepřelezou a po noci v mražáku nemají šanci.
Když tak si kupte pro jistotu další mrazák, ať to máte kam dávat.
No taky řešení.Stavím se na véču i s holkama.:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.