Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, neznáte tento problém u psů? Jednomu z mých mopsů se tohle objevuje cca jednou za dva měsíce, na přední noze od jara do podzimu. Antibiotika nezabrali, doktor to vždycky píchnul, vymáčknul a vydesinfikoval. To už umím sama, bouli máme vždycky dva dny. První den kulhá bez boule, druhý den vyleze boule, pes přestane kulhat, vypíchnem,vyčistíme a je to dobrý. Přesto by mě zajímalo co to je a jestli se toho dá zbavit úplně. Velice děkuji.
A pro jistotu, návštěva u jiného veta byla?
Zkuste zadat dotaz viz.vnitřní pošta.
Byla, ten nám píchnul atb a dal višněvského balzám. Za dva měsíce další, tak ten nám jenom čistil s tím, že atb zatěžují psa a jenom vyčistit to stačí
Něco je uvnitř, bude potřeba nejen otevírat, ale injekční stříkačkou proplachovat. Pořád je u toho riziko otravy.
dělalo se to naší fence. Připadalo mi jako by jí zarůstaly chlupy. po vymačkání jsme vythali zarostlé chlupy a hlídali a kontrolovali packu a příp. vytrhli další (když to vypadalo na zánět) Docela to fungovalo...
Bohužel už je v psím nebi a dalšímu psovi se to nedělá...
Moc děkuji, vidíte to, to zkusím. Boule už je pryč a vytrháním chloupků nemůžu nic zkazit Hned se mi vybavilo to, že jednou jsem při došlapu cítila nepříjemný pocit, jako bych měla v noze třísku, nic nebylo vidět, až jak jsem natáčela plosku proti světlu, zaleskl se psí chlup! Kdyby se mi to nestalo, nevěřila bych tomu, že se jinak slabý a jemný chloupek dokáže zapíchnout do plosky nohy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.