Ahojky chtěla bych poprosit o radu. Jiš 7 měsíců mám zakrslou králičici. Můj problém je v tom, že i přes všechnu snahu se v podstatě nedá chytit, chovat. Hladit se samozřejmě dá, ale jakmile zbystří, že bych ho chtěla chytit okamžitě uteče. Proto bych chtěla poradit od někoho kdo měl podobný problém jak se ho nejlépe pokusit chytit, pokud mu potřebuji ostříhat drápky?Předem moc děkuji za odpověď Kris
Ahoj. Já nechávám svým králíčkům stříhat drápky u veterináře (stojí to asi 20Kč), zároveň je prohlédne, takže vím, že jsou zdraví. Tobě bych taky doporučila s králíčkem zajít k veterináři, zvlášť pokud se nerada chová. Na stříhání drápků je potřebná zručnost a zkušennost. Pokud by se Ti povedlo králíčka při domácím stříhání poranit, což se stane"hned", mohlo by se stát, že Ti bude míň důvěřovat. *H
kejhak1*
čau aj môj králik mal takéto obdobie ale zhruba po 10 dnoch ho to prešlo a pazúriky strihám ja nožnicami , ktoré dostať v zverimexoch - /asi 60 - 100 Kč/ a strihaj mu radšej malé kúsky pazúrov lebo ho môžeš ľahko poraniť
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.