Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím, krmíte někdo těmito granulkami a jaké s nimi máte zkušenosti? Mám 4 letého psa, od mala baští Hills, ale po pročítání netu se mi v Hillsu přestala líbit obsažená soja. Taky si hodně olizuje tlapky, což může být alergická reakce. Četla jsem obsah Belcanda přímo u výrobce, na českých stránkách mají špatně přepsaná procenta masa a zdá se mi fakt dobrý. Ale zkušenosti jsou nad zlato Moc děkuji.
Já s nimi zkušenosti nemám, nějaké zkušenosti s nimi najdete zde ifauna.cz/... , ale pokud je váš pes alergik, pak je otázka, zda to je právě na soju, může to být i na nějakou jinou složku, každopádně pokud si olizuje tlapky, může tam být už i plisňová a bakteriální infekce, takže nemusí stačit vyměnit granule. Poraďte se se schopným veterinářem, kt. mu udělá testy na alergii i stěry z meziprstního prostoru tlapek a navrhne léčbu.
Dobry den, zkusenost s Belcandou nemam,ale...psala jste o alergicke reakci a velkem obsahu soji v granulych Hills.
Napada me, doporucit Vam hypoalergenni krmivo od firmy Brit CARE, je to ceska firma a mam s ni ty nejlepsi zkusenosti.
Děkuji podívám se a zkusím si napsat o vzorek, nebo malé balení . Koupila jsem Orijen, Acanu,Eukanubu a Technical a tyto granulky psíci očuchali, po dlouhém přemlouvání vzali do pusy a vyplivli.. Oni chtějí Hills, já musím hledat co jim pojede
... Ten starší zkoušel i Royal Canin, nechtěl, tak jsem ho nechala o hladu a pak zvracel.. no to jsem si nadávala!
Moc děkuji, napsala jsem si o vzorek, nebo o malé balení, tak snad se s nimi domluvím. Teď jsem strávila víkend v roli popelky, sesypala jsem Hillsky s Acanou, protože prvních pár granulek psíci snědli, a jen jsem to promíchala tak nastalo velké třídění Ti moji zmetci Acanu plivali kolem misky.. Brita jsem pročetla, a fakt se mi líbí
,nehledě na to že jsem už od nich kupovala nějaké doplňky. Napíšu jak jsem dopadla, snad pejsci dostanou rozum
Ono upřímně, sehnat vzorek krmiva je hodně velký problém, a jako vždy si to lidi udělali sami. V době internetu a zneužívání čehokoli se nedivím, jsou vyčůránci, co si píšou o vzorky na všechny světové strany a ve chvíli kdy nějaký dostanou, tak to ještě dají na internet.. Dovedu si představit, že pokud firma odešle xxx vzorků úplně na nic, tak to naštve a udělají šmitec.
Děkuji, zprávu podám.. dnes jsme vyzkoušeli First Mate,Arden Garde a to Belcando.. s odporem vyplivnuto a bezpečně našli v té hromádce (na zkoušku jsem to dala všechno do jedné misky) ty svoje sojový Hillsky. Začínám je podezírat, že jsou na soje závislí
. Dokonce v Britu byli tak moc hodní, že ochutnávku pošlou
. Tak se budu modlit ke všem svatým, protože složení, Vaše doporučení a jiná fora těmhle granclím dávají zelenou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.