Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Border kolie - nosí ocas nahoru

Od: shaggy* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

všimla jsem si, že moje border kolie někdy nosí ocas zatočený nahoru. Nosí ho tak při různých činnostech např. chůze u nohy, aportování nebo když vidí cizího psa. Mě osobně to moc nevadí, ale zajímalo by mě jestli by to vadilo na výstavách. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud máte štěně, je to normální, opisuje to vzrušení z dění v poznávaném světě. Ve standardu dospělých psů je požadavek na chvost dolů. Moje fena (13 měsíců) jej tak již nyní má, ačkoliv jsem se tím nikdy nezabýval. Na výstavách by to u dospělého psa vadilo.

shaggy*
hodnocení

fenka už má 2 roky...

hodnocení

2x

Zadejte do vyhledávače: dajavera , trochu poklikejte a dopídíte se skutečnosti nebo rady *placni*

shaggy*
hodnocení

děkuju moc:), ale ať hledám jak hledám nic jsem nenašla *nevi* o dajaverach je tam toho opravdu hodně.. mohl/a byste mi prosím naspat odkaz přímo na tu stránku? Nebo nejlépe na článek? děkuju mockrát *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]