Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vykoupat novofundlandského psa?

Od: 1234* odpovědí: 6 změna:

Poraďte,prosím, jak, jak často, kde a čím koupat velkého novofundlandského psa?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Poklikejte do klubu novofundl. Tam vám poradí úplně nejlíp. *hej*Prý to je nejněžnější pes ze všech psů. Je to pravda? *hi*Ale blechy nebo rybu, ve které se vyválel, bych z něho asi nechtěla dostávat.:DJsou to nááádherní medvědi ;) Ať se mu i vám daří moc dobře.

1234*
hodnocení

Díky za radu a přáníčko, už jdu klikat . Jinak máte naprostou pravdu, naše Grischa ( říkáme jí medvídek Gríša) je krásná hnědá holka, miluje všechny domácí včetně dětí, je to ten největší dobrák a mazel jakého znám , ALE kdyby chtěl někdo cizí vejít na náš pozemek, to se nezná, je to úžasná hlídačka a obranářka, svoje milované si dovede ohlídat, je takový rozvážný medvídek , jak říká manžel bere to ze zálohy,jen tak něco ji nerozhází a dovede poznat kdy to stojí za to se rozběhnout a udělat pořádek. Krásný den přeju.

myse*
hodnocení

2x

Měla jsem tibetskou dogu, velikostí, stavbou těla i srstí velmi podobná novofounlanďákům. Žila převážně venku, nakoupala jsem ji prakticky vůbec... jenom kartáč...

Jednou ale chudinka vyblbovala se sousedovic boxerem a honili se na stavbě až spadla do výkopu - zádama napřed... No co vám budu povídat - tahali jsme ji dva a nadřeli se velice... Ale proč to píšu - ve výkopu bylo bahno a ona se jím olepila dokonale... Když pak na sluníčku uschla - měla krunýř jako želva *smich*

Natáhli jsme na zahradě hadici - z domova s teplou vodou, na ni sprchu co mám na kytky, psí šampon no a myli a myli... Čikoně jsem musela uvázat, jelikož se jí to fakt nelíbilo... trvalo mi to asi hodinu...

jo, a pak se mnou dva dny nemluvila ;)

putzi*

Máme venku na zahradě velkou plechovou vanu, kterou používáme na všechno. Když je krásně, koupeme se v ní, když manžel chytí kapra, hodíme ho do ní a když se mi pejsani umažou, vykoupu je v ní. (samozřejmě si vždy napustím čistou vodu *smich* ) Šampony koupíte v každé prodejně pro zvířátka...

1234*
hodnocení

Děkuju, vyzkouším to, snad padne i pár kapiček na ni a nebudu vykoupaná jenom já, s hafíkama se opravdu zažije spousta legrace a když si sedneme večer na zápraží, k tomu nějaká dobrůtka, o zábavu je postaráno , pořád je na co se dívat , kam se hrabe televize.*dril* Jo, a že s náma naši miláčci, když jim něco provedeme nemluví, tak to funguje,*placni* jak je vidět všude, to nemá chybu. Tak ať jsme všichni zdraví a s námi všichni naši milovaní mazlíčci. Mějte se moc hezky.

hodnocení

0x

chovatelka.cz/... *hej* Natrefila jsem na bezva článek. A vlastně celá www.chovatelka.cz stojí za prozkoumání a přečtení *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]