Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč králíci nechtějí mladé?

Od: 123mirek® odpovědí: 6 změna:

Mám srandovní otázku na kterou potřebuji odpověď.Už měsíc dávám samici králíka k samcovi a oni nechtějí mít mladé.Pořád na sebe jenom čumí a nic.Těšil jsem se,že budou březňáci a zatím nic.Co s nimi dělat?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, chybí tu dost informací. Ale už nyní se dá říci, že je problém v tom, že dáváte samici k samci! Je to přesně naopak, samce dejte k samici (do jejího kotce).

doplněno 27.02.10 20:01:

Asi to máme u nás jinak a na rozdíl od tradic u vás, micky tu šukaj jak divý, tak si to přeberte...

hodnocení

Nevím jaké informace máte na mysli,ale jedno vím určitě,že samice se dává k samci a ne naopak.Jsem z vesnice,králíky máme doma od nepaměti.Toto platí,tak jako že jedna plus jedna jsou dvě.

malvinka*
27.02.10 19:57

*vtip*

limetka*
hodnocení

0x

Samici vždy k samcovi, ne naopak. Jinak u nás byl letos stejný problém, mám dojem, že to bylo tou tuhou zimou - samice nechtěla, samec jen aby se neřeklo, ale jen přišly dva teplejší dny, vše se povedlo OK. Ale víte co, aspoň se prťousci narodí už trochu do tepla, příroda je v tomhle někdy moudřejší než my...

atriplex*

Samice k samcovi, to je jasné. Pokud nechce samice, tak to znamená, že je obvykle tlustá. Samec ten se vždy alespoň pokusí. Pokud samec nic nedělá, tak je buď nemocný, neplodný, starý a nebo to není samec. Také je možné, že je samec ještě moc mladý. Doporučuji vyzkoušet jiného samce.

putzi*

Taky musíte počkat,až se bude samice remlovat...to pak taky nejde *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]