Nejste přihlášen/a.
Mám srandovní otázku na kterou potřebuji odpověď.Už měsíc dávám samici králíka k samcovi a oni nechtějí mít mladé.Pořád na sebe jenom čumí a nic.Těšil jsem se,že budou březňáci a zatím nic.Co s nimi dělat?
No, chybí tu dost informací. Ale už nyní se dá říci, že je problém v tom, že dáváte samici k samci! Je to přesně naopak, samce dejte k samici (do jejího kotce).
doplněno 27.02.10 20:01:Asi to máme u nás jinak a na rozdíl od tradic u vás, micky tu šukaj jak divý, tak si to přeberte...
Samici vždy k samcovi, ne naopak. Jinak u nás byl letos stejný problém, mám dojem, že to bylo tou tuhou zimou - samice nechtěla, samec jen aby se neřeklo, ale jen přišly dva teplejší dny, vše se povedlo OK. Ale víte co, aspoň se prťousci narodí už trochu do tepla, příroda je v tomhle někdy moudřejší než my...
Samice k samcovi, to je jasné. Pokud nechce samice, tak to znamená, že je obvykle tlustá. Samec ten se vždy alespoň pokusí. Pokud samec nic nedělá, tak je buď nemocný, neplodný, starý a nebo to není samec. Také je možné, že je samec ještě moc mladý. Doporučuji vyzkoušet jiného samce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.