Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pomoct

Od: dalibor* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den.Náš pes neustále zvrací a ze stolici má už jen samou vodu.Doktor nám už dal takových Antibiotyk a nic mu nepomohlo.Pejsek je již celý vyhublý a my máme strach co s ním bude.Mohl by nám prosím někdo poradit?(pes yorkšírský teriér)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michala*
hodnocení

2x

I přestože jste navštívili několik veterinářů, tak zřejmě ani jeden nebyl ten pravý, když Vám nepomohli. Dělali Vašemu pejskovi vůbec nějaká vyšetření, vzali mu třeba krev? Je potřeba co nejdříve navštívit jiného veterináře. Můžu se zeptat odkud jste? Kdybyste byl z Prahy, tak bych Vám mohla poslat kontakt.

dalibor*
hodnocení

Ano krev,moč i stolici mu brali.A zjistli ze ma nejaky zanet strev.No a na to mu dali prášky.Pak se mu to na 2 dyn zlepšilo.A ted zas najednou to má znovu.Tak mu dali další prášky aby se mu ta střeva zlepšila po těch Antibiotykách a nic.Dnes s nim jedem znovu k lékaři a budou krev posílat až někam do Plzně(my jsme z Chrudimi).Tak nevím co zjistí.

papene*
hodnocení

1x

*bezim*Navštívit fofrem jiného.Což jste měli udělat dávno*zed*, když o něj máte takový strach.Jak dlouho má ty problémy?

Hodně pít, aby nebyl dehydrovaný.

dalibor*
hodnocení

To už jsme navštívili několik doktorů.Ale nic.Pejsek pije neustále.

inulina*
hodnocení

1x

To je smutné *plac*Když umřel ten náš, tak už jsem taky jiného nechtěla, řekla jsem si, že žádný jiný by nebyl takový, jak on. Stále na něj vzpomínám a přitom už je to 4,5 roku.

hodnocení

0x

Pokuste se mu při čurání podstrčit krabičku (mi se oplatila od nanukáče) a s močí ve skleničce jít za jiným vetem. *hej*Znám dva jorkšíky, kterým, po vyloučení zánětu a jedu, byla diagnostikována cukrovka.*plac*A taky jsem znala jednoho pejska, kterému bylo diagnostikováno kousnutí pavouka. (nepřežil to) Takže to může být naprosto cokoliv. Od žlučových kamenů, zánětu slinivky, až po dietní chybu.*nevi*Je třeba najít jiného veterináře, který si nenechává zaplatit za pozdrav.

hodnocení

0x

Líp už vám neporadím, ale hrozně vám držím palce.

dalibor*
hodnocení

Všem děkuji za snahu.Dnes byl pejsek na dalších odběrech a v krvi zjistili že tam má nějaký kristalky...a že prý z krve to nevipadá na nějaký nádor nebo rakovinu,že pry má nějaký zánět,který mu putuje po ledvinách,na střeva apod.Zítra jde na ultrazvuk.Jo a ještě mu dali kapačku ,protože jinak živiny do něj nelze dostat.

Smrt pejska je trak těžká, jako když umře někdo z rodiny. *plac*Je to moc smutné a moc těžké. Cítím s vámi.

papene*

*andel*Hodně štěstí a dejte vědět jak pokračuje léčba hafíka.*palec*

Hodně štěstí vašemu pejskovi a brzské uzdravení. *modla*

dalibor*
hodnocení

Takže dnes byl na ultrazvuku.Nasli mu tam tekutinu tak mu ji vytahli a zitra jde na operaci.Doktor ,ale rikal ze jak je vycerpany ze nemusi prezit ani narkozu. *plac*

binka*

Budeme vám držet palce, ztráta nejbližšího tvora vždycky mrzí. Mně osobně vadí smrt jakéhokoliv zvířete, jela jsem kdysi s dcerou k lékaři a na silnici byla přejetá kočka. Do ordinace jsem vlezla ubulená jak želva a to byla cizí kočka. Hodně štěstí a dejte nám,prosím, vědět, jak se daří.

dalibor*
hodnocení

Pejsek dnes zemřel.*plac**plac*Našli mu nadorový uzlinky , které jsou prý neléčitelné. *plac**plac*

papene*

*mala*To je mi moc líto.Náplastí na bolavou dušičku bývá pořízení nového kamaráda.*mala*

Někomu to pomáhá lépe snášet bolest a smutek v srdíčku.

kytka*

To já už prostě nemohu žádný zvířátko mít, když mi umřeli andulky a pak morčátko, jsem ubulená jak krokodýl. To už bych nechtěla nikdy zažít.*plac*

binka*

To je mi moc líto.Normálně brečím...*plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]