Mohl by to být třeba německý špic velký, ale je to čistokrevné plemeno? Takhle může vypadat i kříženec. Z obrázku nelze poznat velikost psa ani vzhled zadích končetin a ocasu. Jestli je to váš pes, tak vám chovatel neřekl co vlastně kupujete?
lucies*
Spíš si myslím, že tazatel(ka) psa někde viděl(a) a zaujal ho (ji). Taky si nemyslím, že by to byl čistokrevný pes. Ale že má něco společného se špicem, to mě taky napadlo Nebo možná s čuvačem... Rozhodně je krásný
julca*
Ale ne . Špic má postavené uši, tenhle asi ne. Tak nevím.
Jeden známý byl ve Finsku a vyfotil si tohohle psa. Další psi byli malamuti a husky. Nevím jestli to je nebo není kříženec, proto se ptám Tady jsou další fotky. Děkuji za odpovědi!
Zaujala mě ta fotka...to mají pejsci " PSÍ VESNICI " někde v lese? Zvláštní... Ale jinak k tématu: jak jsem pejska uviděla, tak mě okamžitě napadl špic.
Tak nevim, kde berete to, ze pes je smutnej? Je to jeho vyraz, navic je hezky udrzovanej, cista a procesana srst a retez nejspis proto, ze je tam okolo volna priroda.
Hafan v panelaku nema vic volnosti, nez-li tenhle pes a navic si myslim, ze je uzivany k praci.
putzi*
podle mne je to samojed. Mají ho i mí známí a je stejný.
jolinar*
Jak jsem psala nahoře, čistý samojed to není, ale jeho kříženečka bych tam viděla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.