Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte, jaká je to rasa?

Od: helloo odpovědí: 18 změna:
18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jolinar*
hodnocení

2x

Možná kříženec samojeda?

arimas*

PRESNE TAK .. to je 100% samojed s necim ale musim rict to "neco" nebylo moc vyrazne protoze ta samojedi krasa to stejne prebila hihihihihi

doplněno 19.03.10 14:59:

teda ale tohle misto vypada opravdu smutne! nejaky utulek nebo tak neco?

hodnocení

1x

Tak jak píše Jolinar,je to kříženec Samojeda.Je to sáňový pes.Nádherné zvíře.

julca*
hodnocení

0x

Mohl by to být třeba německý špic velký, ale je to čistokrevné plemeno? Takhle může vypadat i kříženec. Z obrázku nelze poznat velikost psa ani vzhled zadích končetin a ocasu. Jestli je to váš pes, tak vám chovatel neřekl co vlastně kupujete?

lucies*

Spíš si myslím, že tazatel(ka) psa někde viděl(a) a zaujal ho (ji). Taky si nemyslím, že by to byl čistokrevný pes. Ale že má něco společného se špicem, to mě taky napadlo :) Nebo možná s čuvačem... Rozhodně je krásný :)

julca*

Ale ne . Špic má postavené uši, tenhle asi ne. Tak nevím.

pt®

Ten je smutneeeej, a proč má takový rezavý řetěz? Posílám mu pohlazení, PT /stařenka/ *srdce*

agi*
hodnocení

0x

kříženec slovenského čuvače, ev. špice

helloo
hodnocení

Jeden známý byl ve Finsku a vyfotil si tohohle psa. Další psi byli malamuti a husky. Nevím jestli to je nebo není kříženec, proto se ptám :) Tady jsou další fotky. Děkuji za odpovědi!

Nevíte, jaká je to rasa? #2
helloo
16.02.10 19:22
hodnocení

další

Nevíte, jaká je to rasa? #3
giordano7

Chudáčci pejsci takhle přivázaní...

Zaujala mě ta fotka...to mají pejsci " PSÍ VESNICI " někde v lese? Zvláštní... Ale jinak k tématu: jak jsem pejska uviděla, tak mě okamžitě napadl špic.;)

katy12*
hodnocení

0x

ahoj,tohle by mohlo bít čau čau,ale nejsem si tak jistá.skus se kouknou na internetu:dej obrázky,tam napiš psi a třeba budeš mít štěstí

haninka*
hodnocení

0x

Tak když tam mají husky a malamuty tak bych to viděla na křížence nebo zparchantělého samojeda. Akorát je fakt smutnej, a ten řetěz*bzum*

vesnach*
hodnocení

0x

Tak nevim, kde berete to, ze pes je smutnej? Je to jeho vyraz, navic je hezky udrzovanej, cista a procesana srst a retez nejspis proto, ze je tam okolo volna priroda.

Hafan v panelaku nema vic volnosti, nez-li tenhle pes a navic si myslim, ze je uzivany k praci.

putzi*

podle mne je to samojed. Mají ho i mí známí a je stejný.:)

jolinar*

:) Jak jsem psala nahoře, čistý samojed to není, ale jeho kříženečka bych tam viděla.

Nevíte, jaká je to rasa? #4

adky*
hodnocení

0x

presne akonáš havo...špic krížený zo samojedom *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]