Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blecha u pejska

Od: janickaaa* odpovědí: 6 změna:

Dobry vecer,mam civavacka a asi na prochazce jak si hral s ostatnimi pejsky si domu donesl blechu nemuzeme ji chytnout,a v tydnu se k vetovi nedostanu chtela jsem se zeptat :mam doma difusil ale na klistata a to pro lidi.Pouzivam ho v lete kdyz chodime do lesa,myslite ze ho mohu pouzit na pejska?pomuze to?Jeste mame doma kocicku a byla bych nerada aby ji take dostala!jinak pres leto pejskovi davame pipetku za krk.A hned jak to casove pujde zajedu k vetovi opet pro pipetu. Dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

2x

Na pejska si kupte přípravek zvlášť pro psíky. Dostanete jej normálně v lékárně. Ale můžu Vám říci, že nás to jednou s psíkem taky postihlo. To jsem dala na stůl igelit, položila na igelit psíka a jednu po druhé jsme ručně chytali a vytahovali hnidy. Hlavně za ušima na krku , ve slabinách a okolo ocásku i na břiše. Blechy se množí neuvěřitelně rychle. Náš psík držel, jako když ví, že mu pomáháme od problému. Držím palečky, možná poradí něco i jiní. PT /stařenka/

dejavu*
hodnocení

1x

rozhodně vykoupejte a zakápněte i kočku

papene*

daf
hodnocení

0x

Ta jedna blecha může být vrcholkem ledovce, na diffusilu máte napsáno, jestli je i na blechy, já bych doporučovala ho vykoupat v antiparazitárním šamponu, po týdnu zakápnout pipetou a vystříkat byt Arpalitem a prohlédnout srst, jestli tam nemají černé tečky, tj. bleší trus.

fany08*
hodnocení

0x

Šampon proti blechám se dá také koupit běžně v drogerce, stačí jednou nebo víckrát vykoupat a je po problému.

lidus*
hodnocení

0x

nejlepší je kapka za krk, ale pozor může se vám stát to co nám na chalupě.Blecha ze psa utekla ale nevyprali jsme mu deku z boudy a za týden se nestačili divit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]