Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plat veterinářů

Od: baraaaaaa odpovědí: 13 změna:

Ahoj, rozhodla sem se že chci bejt veterinářka, zajímalo by mě jakej maj přibližně plat ve východních čechách?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

5x
Nevim jaky maji plat veterinari na klinikach, ale znam par soukromych. Maji se financne velmi dobre, ale pracuji od rana do vecera. Rano ordinace, planovane operace, po obede do terenu a pak zase ordinace. Samozrejme maji nekoncici pohotovost ve dne, v noci. Asi tak. R.

Ono osatně i na klinikách bývají soukromí veterináři. Kliniky bývají též soukromé.

lidus*
hodnocení

2x

nejdříve gymnázium, pak VŠ. Plat, kdoví co bude za pár let?Zřízení vlastní ordinace věc nákladná, sehnat si klientelu potíž.Nezapomeň, že veterina není jen o krásných malých zvířatech ale také o dobytku.Rukavice k rameni a zkus si párkrát šáhnout do krávy, pak teprve zjistíš co to obnáší.Pokud chceš jít na střední veterinu tak z té se velice špatně na VŠ dostává.Mým snem bylo také být lékař v ZOO ale bohužel tady bylo a je dost plno a v JZD tak nikdo dobrovolně nechtěl.Držím palec ale zjišťovat platové podmínky to je jaksi předčasné.také se můžeš domluvit s lékařem u vás v okolí a jít k němu na prázdniny, počítej s tím, že budeš umývat a chystat nástroje, umývat ordinaci a občas podržíš nějaké zvíře.

jirbar*
hodnocení

1x

Jde Ti o životní uplatnění, nebo o plat.

Pokud o plat, tak studuj na ředitele ČEZu.

repak*
10.02.10 18:04

*hej*

papene*
hodnocení

0x

*nevi*A kolik-pak ti je, že už chceš bejt veterinářka a ptáš se na plat?Jestli pak víš, že se na veta musí taky studovat?

Než dostuduješ(jestli vůbec), tak platy budou rozhodně jinší.

Zde si přečti:

Diskuzní fórum - Studium veteriny

*cteni*ukázka: taky by mě to zajímalo, mně by možná stačil nějaký kurz jen na králíky :) nevíte o něčem, kde by se to dalo absolvovat?

veterina-online.cz/...

doplněno 06.02.10 15:04:

*palec*Přeji ti hodně štěstí a studijních úspěchů

baraaaa
hodnocení

Je mi 14. Jdu na gympl. Veterinářka chci bejt už od pěti let, takže spíš pro zajímavost.

adelaien

Nedělala bych z ní blbku, Mě je 13 a o veterinární platy se zajímám od 1O let. A pořád nemám odpověď

papene*

*stop*Milá 13 nikdo z ní nedělá blbku.Ale je zajímavé proč přemýšlí o platu a ne jak studovat a být pořádná lékařka.*zed*O plat se budu zajímat až to bude aktuální.A né když ještě mám xlet těžkého studia před sebou.Totéž platí i o tobě.Připadá mě to padlé na hlavu.*nevi*

;)Je to jen můj názor.Hodně štěstí Vám i zvířátkům

karina*
hodnocení

0x

I veterinář by měl, mimo jiného, ovládat český jazyk. Navíc počítej s min. jedním světovým jazykem a latinou. V češtině máš ještě velké rezervy.Každá profese má svůj plat, ne každou profesi může člověk vykonávat jen na základě jejího platového ohodnocení. A co když tě osud zavede mimo region Východní Čechy? Nechceš se raději rozhodnout "bejt" rentiérem? Ti "maj" určitě vyšší příjmy a můžou "bejt" kdekoliv. Přeji ti hodně štěstí při studiu. K.:)

;) toto je výstižná odpověď.))

hanika*
hodnocení

0x

Moje sestrenice je vetrinarka nyni na materske dovolene.Kdyz byla zamestnana u soukromniku,pracovala primo na sale-operovala zviratka mela plat prumerne 16000kc.Timto zpusobem ziskala praxi a chce si otevrit svoji soukromou vet.ordinaci.Jako zamestnanec jeji prace nebyla ohodnocena tak jak by si predstavovala a jak by mela,tim ze nekomu zachrani milacka-vlastne clena rodiny je cenove k nezaplaceni,to vime vsichni,kdo se s touto situaci jiz setkali.Platova situace je defakto srovnatelna s platy lidskych doktoru-podotykam ze situace nikoliv vyse platu.

petr123*
hodnocení

0x

Jaký budeš chtít. Můžeš být "exkluzivní" veterinář s velkými poplatky za každou blbost a nóbl klientelou, ale můžeš být i doktorka pro každé zvířátku z útulku což znamená hodně práce a málo peněz. Znám jak veterináře s pořádnou vilou, stejně tak lidi co z té ordinace pořádně ani nevylezou.

Ale jestli chceš být veterinářka tak peníze neřeš. Protože pokud máš opravdu ráda zvířata tak ti žádné peníze stejně nevyváží to že některá zvířata se ti nepodaří zachránit nebo že je budeš muset dokonce utratit. Takováhle povolání se prostě většinou nedají dělat pro peníze.

doplněno 10.02.10 16:31:

Navíc než doděláš školu, tak stejně bude všechno ohledně platů jinak. Ale na druhou stranu si můžeš být jistá tím, že ať by byla jakákoliv krize tak lidi často raději "ošidí" sami sebe než aby nedopřáli péči svým miláčkům. Takže pokud budeš jen trošku šikovná, tak se určitě uživíš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]