Nejste přihlášen/a.
Zatím v 9 měsících věku dáváme Proplan. Teď byla naše fenečka 2 x na týden v psím hotýlku, kde asi "přičichla" k jiným garnulím a vždy po návratu asi dva dny stávkovala. Což mne přimělo k zamyšlení, zda třeba nezměnit značku .Krmíme dvakrát denně s přídavkem mrkve, jogurtu nebo ovesných vloček. Chtěla bych vědět, které granule považujete za nejlepší a také proč? Díky
Kupujeme Eukanuba a Fitmin.Proč jsou nejlepší, protože je bez problému žerou a mají krásná hovínka.
ne, to platí všude, granule kterých misku dám a pes mi nechá 3/4 misky na dvorku jsou jen předstírání že dávám psovi nažrat.
Já přímo žasnu. Krásné hovínko!. Jakékoliv hovínko které mám na botě je děs. A je mi úplně jedno co ten čokl sežral.
Já krmím Royalkami a taky bez problémů s ukázkovým hovínkem. Chovatelka mi přinesla Eukanubu a mladá vypadala, že raději scípne, než by se toho dotkla. Tak jsme hledali. Ty levné jí chutnaly hodně, ale tomu jsem se bránila já. A to asi bude váš případ. V hotýlku dostala nějaké dobře navoněné nekvalitní, ale chutné granulky a teď jí jiné nejedou.
Občas se vyskytnou nějaké žebříčky kvality, ale jiná firma za několik dní udělá jiné pořadí.
Nejlépe je kouknout se do hypermarketu, kde mají naskládané pytle se žrádlem a nikdo se nepodiví nad tím, že tam něco studujete hodinu. A porovnávat složení. Když ve složení nejsou uvedena procenta, platí to jak jdou jednotlivé složky za sebou. Jestli je maso na 2, 3 místě nebo až na posledním. No, a pak se obrnit trpělivostí, jestli si na ně zvykne.
omlouvám se, ale zde zmíněné jsou (dle mých přátel zkušených pejskařů, kteří se o správnou výživu velice zajímají a někteří krmí i BARFem) chemické s*račky co by psovi nikdy v životě nepodali.
Prosím podívejte se na krmivo-pro-psy.com/... na články
Hodně štěstí při výběru.
Můžete mne kamenovat,chcete-li.Já za to však nemohu,moje maltézí holčička dostávala granulky BRITT JUNIOR u maminky a jiné prostě nechce a nechce.Já na ní nešetřím(to raději na sobě),zkoušela jsem jí vnutit mnohem lepší granulky,ona je prostě jíst nebude.Ale nakonec stejně takový kousek vařeného kuřecího masíčka nemá konkurenci
Dobry vecer,kvalitni granulky jsou royal canin,hill s,ale cenove stejne a jeste lepsi jsou znacky NUTRAM,HOLISTIC,FIRS MATE,ANF.Mrknete na www.granule.shop5.cz je tam detailne popsano co ktere granulky obsahuji
o RC a Hills vím svoje a psa bych nekrmila :-/ Máme teď Arden Grange a spokojenost, granule vynikající, že se dají křoupat i u televize, žádná nahořklost nakonci. Kvalita výborná.
Jak to myslite ze vite svoje?ja jsem royalkama i hilskama krmila kocicku tri roky a nem.ovcaka 5 let,jorksirku 2roky,a nemuzu si na ne stezovat,naprosto zdravi ,krasna srst nikdy jsme nemeli problem, ze by zviratkum nechutnali.Ted jsme presli na ANF jsou kvalitnejsi,ale k royalkam se stejne vracime.Levne granule z hypacu bych v zadnem pripade nedoporucila!
Přesně tak, neměli jste problém a o to jde. Pes musí prospívat, být plný vitality. A je jedno po kterých granujích takový bude. Každý je jiný a každému sedí něco jiného. Nám Josera a Acana. Kamarád nedá dopustit na Delikan (což zase já nechápu, psum absolutně nevyhovoval) Je třeba vyzkoušet...Dle mého názoru je k ničemu utrácet šílené prachy za Eucanubu, Hills...atd A opačně zase není dobré kupovat Tesco granule atd.
to mi připomíná, že bylo vyzkoumáno že Tesco granule jsou lepší než pedigree.. aspoň neobsahovaly barviva
Nám třeba delikan seděl mnoho let,ale je to 5 let co ho už nedáváme,jelikož se kvalita strašně zhoršila.
No když tuhle diskusi trochu odlehčím,tak my lidé také nepapkáme zrní a sóju,jak je nám doporučováno...Naopak holdujeme nezdravému vepřovému,tučný bůček, červené maso ...o alkoholu a cigaretách ani nemluvě.A kupodivu se leckteří "hříšníci" dožijí vyššího věku a ve větším zdraví než příkladní sportovci a zdravě se stravující jedinci.Tím nechce shazovat nikoho,jen na závěr staré známé :Nesmíme brát život tak vážně ,stejně z něho nevyvázneme živí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.