Nejste přihlášen/a.
Zkus www.mujpes.cz nebo www.forum-pussynk/...
Ta první adresa je všeobecně o psech, ale je tam i jorčí forum, ta druhá je speciálně forum milovníků jorků. Jinak moje rada je hodně odměňovat a chválit, jakmile se jednou, dvakrát vyčůrá kam má, dostane odměnu - okamžitě - a uslyší veeeelkou chválu, tak si to bude pamatovat. Chce to jen trpělivost.
ANO! Pod to bych se podepsal... Sám toto psisko nevlastním, ale měl jsem tu čest ho nějaký čas obstarávat. Ano, tento prcek (fenka) mne bral milostivě na procházku na Štrossmayerák dle své nálady a já se stal jen jakýmsi přítěžkem na konci vodítka... S mojí
vlčí psinou však tento trpaslík navázal bleskové přátelství a navíc jsem místy nabýval dojmu, že ten prcek vede smečku... Psík je pomalejší, ale dožene to. Odmění se tím, že není takový vyděrač...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.