Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chtěla bych poprosit o radu.Mám jorkšírka je mu půl roku a stále mu nestojí ouška.Můžete mi poradit co s tím?
Lepit ouška ano, ale předtím mu je trošku oholte, jestli je má moc porostlé srstí, aby ho to při sundavání nebolelo. V lékárně kupte náplast, která není superlepící (já jsem koupil textilní bílou) a taky lékařský benzin. Při sundavání náplast trochu navlhčete benzinem aby šla snáze dolů. Jo a doporučil bych nějaké doplňkové přípravky s kolagenem. A hodně mazlit
Vždycky když čtu o těch uších yorkšírů, tak si říkám, že by si jejich majitelé měli taky slepit uši do trychtýřků na pár dní, aby věděli, jaké to je...
Na pár dnů jsem lepila ouška kníračkovi a asi na týden jorkšírkovi Dorotce. Neměla jsem z toho radost, to mi věřte, ale pejsci se vůbec netvářili, že jim to vadí. Byla jsem připravená, že to sundám, když bude zle a budu vidět, že je jim to nepříjemné. Netvářili se tak. Povedlo se a ouška se postavila a já nemusím celý její život poslouchat lidi, cože to mám za rasu.
A když jsem říkala, že by se měl dodat vápník, nemyslela jsem žádné potravinové doplňky. Mohlo by hrozit, že předávkujete. Stačí jen v tomto směru zkvalitnit potravu. Písněte, dejte fotečku.
Dobry den,mrknete na stranky www.nikyahany.ic.cz je tam postup jak ouska postavit a spousta dalsich uzitecnych rad o jorksirkach. preji hezky vikend
A take si zadejte do vyhledavace zde na poradte bylo to jiz nekolikrat zodpovezeno
Chtela jsem se zeptat koukala jste na ty stranky je tam video?Jeste jsem chtela dodat opatrne s tim lepenim aby v usich nevznikl zanet tim jak jsou slepena,takze to hlidejte,nemela by byt slepena natesno aby se nezaparila- nevznikl zanet,pak byste meli vetsi problem.Pisnete jak ste dopadli? Nam to stacilo pouze ctyri dny,jde tez o genetiku.(jestli ouska stala rodicum?).
To ostříhání anebo oholení horní třetiny oška je nutné! Udělat vše pro to, aby se ouškům odlehčilo. Poklikejte všude, kde jsou jorkšíci a koukněte, že horní část boltce je bez chlupů. Naučte se to, budete to potřebovat po celý život pejska. Lepení už vám bylo dostatečně vysvětleno. Přidejte občas do žrádla žloutek a nadrcený kousek skořápky z vejce. A sýry a mléčné výrobky. Pro vápník.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.