Nejste přihlášen/a.
Prosím vás, mohla jsem teď ve 23 hod. vidět na ostravském sídlišti poletovat 2 sovy? Byli to dva větší spíš světlejší ptáci s velkou hlavou, jeden si něco nesl, asi myš? Nikdy jsem nic podobného neviděla, leda tak v ZOO...
Ano, je to možné a mohlo se jednat o Sovu pálenou, která opravdu v některých městech žije. A to dokonce i v Praze.
Omlouvám se, vás jsem zahrnula nedopatřením... ale na druhé straně mi vaše odpověď nebyla k ničemu, protože jak vypadají sovy vím a také si je umím vyhledat na internetu. A asi těžko bych to, co kolem ve tmě proletělo, mohla nějak porovnávat s obrázky... Takže mě zajímalo jednoduše jenom to, jestli by ve městě MOHLA být k vidění sova, protože bych to nikdy nepředpokládala.
Neuvěříte! Pod okny mám pruh skoro zelené trávy. Vede tam teplovod. A tam přilétá žluna zelená pohledat si něco na zub. V Ostravě! Kdo neviděl, neuvěří. Doufám, že tu strašnou zimu se spoustami sněhu přežije. A poštolky, ty létají nízko nad sněhem, nemohou nic sehnat k jídlu. Přikrmovat ani jednoho z nich nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.