Nejste přihlášen/a.
Dobry den prosim vas neznate nekdo nejakeho pekneho maleho jorksirka ,ktery nabizi sve sluzbicky feneckam bez pp.nase fenecka zacala harat a chteli bysme aspon jednou stenatka,jelikoz se jorksirek v nasi rodine tak oblibil(libi se sestrenici babicce tete..) ze stenatka vlastne zustanou doma,aproto jsme se rozhodli nasi fenecku nakryt.JESTE JEDNA DULEZITA VEC-hledame pejska z brna nebo okoli do 30km.Na netu jsem bohuzel nic nenasla.Dekuji vsem za vase odpovedi
Ještě bych se poradila u veterináře zda je fenečka v dobré kondici a zda může mít štěnátka.Celkem je to drobeček.
Dekuji,jiz jsme na prohlidce byli,a vse je v poradku.No vidite a jsou lide kteri me moji prdelku kritizuji ze je prerostla,ale i kdyby mela deset kilo a merila pul metru je to nase zlaticko
přijde Vám že útulky jsou málo naplněný? Tam je totiž i spousta psů s PP, tak proč dělat nějaký bez PP fakt nechápu. Jestliže nabídka převyšuje poptávku, tak se nevyrábí! Momentálně, když se najde pes, tak jde pod injekci jelikož se ho žádný narvaný útulek neujme. Doufám že se vás to dotklo na dušičce, že chcete sobecky další psy připravovat o domov a o život. Je potřeba se na věc dívat i z tohoto podhledu. Jediné dobré, že nejste množírna, a s každým háráním není na světě dlaších 7 štěňat. Dokud budou existovat takový lidé, nikdy nedopustím aby některá z mých fen měla štěňata.
Zkuste klub chovatelů jorkšírů,nebo inzerát.
Dobry den,mame fenecku jorksirka predpokladame ze bysme mohli mit max.4 stenatka a vsechna zustanou v rodine.Zadna mnozirna nejsme ani nebudeme mame jeste nemeckeho ovcaka a kocicku a vsichni jsou nasimi pravoplatnymi cleny rodiny,starame se o nej lepe nez nekteri lide o sve deti.Vy si myslite ze pejsky s prukazem puvody nemuze postihnout spatny osud?Jen si vemte chrty ze spickovych odchovu a jak zacnou spatne,,behat´´ a prestanou vyhravat co s nimi? a je vice lidi kteri se o sva zvirata nestaraji a jedno jestli pp ci nikoliv,tak si myslim ze jsem si zrovna ja vasi kritiku nezaslouzila. Nicmene dekuji za vasi reakci ,ale otazka byla, kde najit kryciho pejska a myslela jsem, ze jsem na poradte a ne odsudte
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.