Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Mám asi dvouroční korelu a v poslední době začla okusovat papír. Původně jsem si myslela, že ho jen okousává, jenže ona ho i žere. A taky ráda olizuje solnou lampu. Tak nevim. Už to provádí docela dlouho. Co jí může chybět? Díky
Jenže ona toho má spousty v kleci, na bidýlka používám jen větvičky, má tam srdíčko z jodu i sépiovou kost, hraček spousty. Papír je čistý bílý, prostě pořád něco okusuje. Bidýlek si ani nevšimne, to radši dveře např. Mořský písek má taky na dně klece.
janouch,
... Vaše slova: " ... původně jsem si myslela, že ho ( papír ) jen okousává, ... jenže ona ho i žere."
... no jestli ji denně "přihráváte"jedny noviny, ... tak asi zuří, ... že neumí číst. :D( ... to jenom na odlehčení situace
)
Jinak se přikláním k odpovědi od "raadek". - Prostě jí ( s přibývajícím věkem ) začalo něco chybět.
Já bych ještě navíc zkusil nějaké "ptáčkařské"fórum, kde se těch "žroutů"papírů třeba již objevilo i víc ... a majitelé těm svým korelám už "domluvili", aby "zvolili"vhodnou změnu ve svém jídelníčku.
Co tak zkusit toto fórum: parrotclub.sk/...
Třeba se tam najde už "hotová"rada,
... nebo tam ten problém "naservírujte"k diskuzi ... ať mají ty "žravé"korely ... "po ptákách".
Upřímně řečeno, moc Vám ty korely závidím, protože ( vedle toho nějakého trápení ) si s nimi jistě užijte i mnoho pěkných chvilek, které obohatí Váš život ... a je Vám s Vašimi korelami určitě i veselo.
... přeji Vám mnoho radostí s Vaší ( dočasně ) trucující korelou.
... ještě jednou připojuji tu adresu, protože mi to při opětovném vyvolání nějak "blblo", takže tady je ještě jednou znova:
... a ještě jedna - přímo o korelách:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.