Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Packa přes čumák

Od: jindriska* odpovědí: 11 změna:

Zdravím všechny mám 7-letou labradorku a když spí tak má packu přes čumáček. Nevíte někdo proč to dělá?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kt8d5*
hodnocení

3x

Obávám se, že Váš pejsek má parazita - čumáčkovce packovitého. Jediná pomoc je dávat mu třikrát denně dva plátky šunky ohřáté na teplotu těla :).

jindriska*
hodnocení

Tak to je dobrý takovou nemoc jsem opravdu nečekala, myslíte že je to vážný? Budu se řídit instrukcemi snad ji vyléčím děkuji za radu*palec*hned mám lepší náladu

petr123*

Určitě to pomůže.

Jinak já často spím také s rukou přes oči, jestli já to od té naší hafiny taky nechytil! Hned se musím podívat jestli máme nějakou šunku, snad mě to vyléčí *modla*

hodnocení

2x

Je to pozice, která psindě vyhovuje, neznamená to nic... snad prostě jen pohodičku. :)

papene*

Hoví si,má siestu,odpočívá.Je spokojen.:)

doplněno 12.01.10 16:09:

spokojena*hi*

kiaransalee*
hodnocení

2x

ten můj by občas taky potřeboval packou přes čumák, když příjde*pivo* . možná by taky byl rozkošnější a nemohla bych se na něj vynadívat...

jozef111*
hodnocení

0x

Máme kocourka, dělá to stejné a je to rozkošné a krásné a nemůžeme se na něj vynadívat.

vesnach*
hodnocení

0x

Jak se nekdo, kdo ma 7 let psa, muze ptat na neco takoveho?*smich*

To je jasné, dřív nebyla tahle poradna.:)

hodnocení

0x

Nečetli jste pejskovi Neviditellného psa?

barusek*
hodnocení

0x

Je to opravdu jen její oblíbená spací poloha. My máme 5-ti letou labradorku a ta má taky hrozně praštěný pozice. :-D Úplně jí miluju!

Je zábavný jí pozorovat. Někdy se jí zdají sny, jak nejspíš honí kočku. Štěká se zavřenou tlamičkou a kope nožkama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]