Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, který hlodavec je vhodný pro děti (9 a 13) do bytu? Měli jsme osmáka, úžasné zvířátko (nechal se nosit, hladit, běhal přes jednoduché překážky, když byl venku z klece, tak se neschovával, přišel za náma). Už jsme ho měli dvakrát po sobě, takže bychom chtěli zkusit zase nějakého jiného hlodavce, který by šel dobře ocočit, podobně jako náš osmák.
Moje zkušenosti-křeček zlatý byl úžasný mazel, nechal se chovat, zalezl si do srsti psa a spal tam když utekl tak stačilo zaťukat na terárko a už letěl..Žil 3,5roku prý je to moc.Potkan dokud byl malý byl mazlík, přiběhl na zavolání, rozkousal kábly od PC v 1,5 roce byl on pán bytu, začal kousat nás-dcera má 3stehy na ruce a tak šel, fretka-tak jestli vám někdo tvrdí, že nesmrdí tak smrdí a dost a taky když si hraje občas kousne, morčata to bylo super sice taky byla cítit ale dcera se na nich naučila jak se rodí děti a celá vesnice na chalupě má jejich potomky.Myši to je k ničemu.Králík jak říká manžel je nejlepší v králílárně a následně na smetaně.Já říkám, že nejlepší je pes ale jen jestli máte na něj čas.Dcera dnes je naštěstí dospělá ale počínaje rybičkama, leguánem, užovkou, přes andulky, rosely, korely a diamantové holoubky, hlodavce a občas i mloky a žáby donesla domů snad vše taky vránu se zlomenou nohou-žila u nás skoro rok..Naštěstí ve 12 letech donesla šeltii, miláčka rodiny a 13let byl klid. Ne že bych neměla trochu obavu-terária a klece jsou uložena na chalupě, dcera čeká mimčo a pokud bude po ní tak se máme nač těšit.
My měli morčátko Filípka ,bylo to zlatíčko,ale když po několika letech umřel ,obrečeli jsme to -už to nechci zažít
Tak to je pravda, ale na co bysme vzpomínali. Měla jsem anduláka Viktora 9let a jak mi umřel, tak mně to až bolelo, ale teď časem, jsem ráda vůbec, že jsem ho měla a nelituji toho, jen je škoda, že už nikdy tak šikovnou andulku mít nebudu. Nikdy nejde nic vrátit a ani mít něco dvakrát nebo víckrát stejné u zvířátek. Teď nemám žádné zvířátko, ale chtěla bych si pořídit kočičku, jen nevím jakou rasu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.