Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocour prdí

Od: jar* odpovědí: 10 změna:

nemohu to napsat jinak, ale opravdu náš milý nekastrovaný jeden a půl roku strarý kocourek pěkně prdí a smrdí.U veterináře by předepsali dietu a specielní potravu, ale to nelze uskutečnit, protože kocourek žije víceméně v přírodě, tudíž žere i myši a pod.Když si ho vezmeme domů, tak se nám odvděčí zaplynováním celé chaty.Má s tím někdo zkušenosti, třeba nějaké bylinky, nebo něco podobného.?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaynab*
hodnocení

3x

Jen ho nechte,časem si zvyknete. Máme 36 kilo boxera a věřte, že ten když si prdne, štrecha nadskočí a je to teda labůžo. Časem si zvykne každý. Horší kdyby to nešlo, to by byl větší problém

kibic*
hodnocení

2x

Kocour prdí, protože je to přirozený. Člověk prdí ze stejnýho důvodu, ale tají to. Platí jedno z mnoha přísloví: Lepší jeden prd, než deset doktorů. Zvířata jsou často moudřejší člověka. ;)

raadek*
Kdo prdi, zdravi si tvrdi. R.

michala*
hodnocení

2x

Jak už ostatní napsali :) Kdo prdí, zdraví si tvrdí ;) To my máme německou dogu a to je opravdu něco :D*ee* Buďte rádi, že máte kocourka a že je kromě těch občasných prdů jinak zdravý *palec*

hanika*
hodnocení

0x

Dobry den,pokud jak pisete kocourek chodi ven,i presto jak jste psala,tak kdyby mel dietu bylinky atd.,tak stejne tim co spapa venku cely vysledek anuluje:).Kdybyste meli kocourka doma existuji granulky primo pro kocicky pestovane v byte,ktere snizuji zapach jejich vykalu.Vetsinou maji na obalu napsano In door.(napr.purina,royal canin atd).

hodnocení

0x

Kdysi náš kocourek měl taky takové problémy a vyléčil jsem ho tak,že jsem uvařil čaj na žaludeční potíže.Už si sice nepamatuji jaký to zrovna byl,ale v lékárně jich mají spoustu.Ten čaj jsem vychladil,natáhnul do injekční stříkačky(samozřejmě bez jehly) a několikrát denně jsem mu to stříkal do tlamičky.Nebylo to zrovna jednoduché.Kocour se bránil,a když mě viděl,tak se mi začal velkým obloukem vyhýbat,ale po 14 dnech byl bez potíží.Zkuste to,věřím tomu,že to pomůže.Kdysi moje tetička,velká milovnice koček,léčila podobné žaludeční a jiné potíže tím,že naředila Švédské kapky a taky stříkačkou to těm kočkám aplikovala.Žádná sranda to není,je třeba kočku pevně držet,protože jí to nechutná,ale pomáhá.Bylo to takové menší násilí,ale pomohlo.

arimas*
hodnocení

0x

a nebyva to tak ze kdyz teda rikate ze zije v prirode ze by si ten kocour lek v prirode taky nasel? neco takoveho vim ze delaji psi .. na zaludek nebo tak neco zacnou zrat travu .. myslim si ze kocka a vubec jakekoliv zvire zjici "prirodne" si dokaze problem prirodne taky vyresit :) ... leda ze by vam chodil domu a vypadal ze skoro umre tak bych mozna i zasahla a nechala ho osetrit ale jinak si myslim ze bude docela v poradku .. ale mozna se mylim...;)

max*
hodnocení

0x

Tak to já vypozorovala, že už od kotěte náš kocour prdí ve chvílích největší spokojenosti :). Třeba v peřinách v posteli, když ho pořádně drbu nebo když přijde po náročném dni z venku. Něco jako projev blaha. Taky mám pocit, že je to i něco jako značka... když je vykastrovaný, tak má alternativy... :) Nebrala bych to tragicky.

kytka*
hodnocení

0x

Víte co se říká -Kdo prdí zdraví si tvrdí-

a nebo -lepší jedna prdka než doktorovi pětka.

Je vidět,že je zdravej a dobřemu tráví.

Máme 5 kilového bišonka, ten mi většinou leží v pelechu u nohou vedle počítače. Když si prdne smrdí jako velký chlap. Já to tedy považuju za normální, i když někdy musím utéct.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]