Nejste přihlášen/a.
0x
Vypadá to na mola potravinového. Oni tam byli dva? Jinak vyčistit pokoj, možná tam děti měly nějaké zbytky jídla, sušenky apod. a to moly láká.
Pobavila mě otázka, jak se jich zbavit. Zkus plácačku, milý Lojzo, milý Lojzo /podle písničky Vědro má ve dně díru od Míši Tučného/. Vzduchovkou bych je asi netrefila, i když mám dvě.
Jinak po uklizení pokoje je možné nalíčit takové pasti, lepivé pruhy, na které se moli nachytají. Dobře prohlížet pokoj, možná se objeví na stropě červíci - vše ničit bez milosti. Při dodržování čistoty a nenošení jídla do pokoje se jich určitě zbavíte. Kde nemají žádnou potravu, tam se jim nelíbí. Jaga.
0x
"Lidi mě mají rádi. Když se někde objevím, tak mi tleskají," povídal mol.
Vzpomněl jsem si na naši kočičku, ta moly chytala (a někdy i chytla).
Tak prohledat potraviny (ty nakažené asi vyhodit), šatníky a prádelníky. Nakoupit lapače a levandulové sáčky proti molům. Těch molů tam určitě bude víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.