Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Chcem sa spýtat moj psík ma rakovinu lymf. uzlin a už sa mu to zacalo zhorsovat teraz sedí pri mne a tažko sa mu dýcha...ma s tým niekto skusenosti aleboo dáký liek bo tak ťažko dýcha...silno=(((
ajoj noon ma už asi rok tie lymf. uzliny lekar to necel ani operovat ani niic bo to sa vraj neda lebo sa to siri po celom tele no on mal prvo len taku malu gulku na hrudi a potom sa mu zacali sírit tak sme sli k veterinarovi a on nam toto povedal lieky sme mu nekupili iba ak výživo doplnky na klby bol v poriadku prvo mal len nadorove hrcky inak fajn len sa mu to už posledné mesiace zhorsuje zacal vela pit chudnut vela a pocikava sa sem tam doma a este aj teraz sa mu tažko dýcha podla nas to pojde mu len dole vodou..bude sa to zhorsovat=(
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.