Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je za broučka?

Od: tomes75
Dobrý den, nevíte někdo co to může být? Našel jsem je doma a jsou cca 1mm.
Děkuji za reakce.

Co to je za broučka?
Co to je za broučka? #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

1x

Podle tlustých zadních noh (stehen) to bude některý z dřepčíků. 1mm ale nejsou, tak 2-2,5mm. může jít o dřepčíka modrého a podobných. Dřepčíci i přezimují.

Co to je za broučka? #3
tomes75
hodnocení

Děkují za odpovědi,
na broučka jsem ani nešáhl a utrhnout 1mm broučkovi nohu bych nezvládl. Našel jsem je ve skříni u ložního prádla a vyfotil v makru. Takže tu nožičku jsem ani neviděl.

hodnocení

0x

Podle mě to není ta broučka, ale tan brouček. Nevím, jaký. Ale je mi ho docela líto za to, že jste mu uškubnul nohu. Ten už si asi nezaleze. Pokud chcete něco zabít, tak humánně, ale ne to nechat trápit. Ono to určitě bolí i toho brouka. Jaga.

hodnocení

0x

Nálezce asi našel toho neštastníka takto dobytého, snad on mu nohu neurval*sok* Velikost 1 mm, to jsou takový ti mrňaví broučci, snad někdo ví, jak se jmenují.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]