Nejste přihlášen/a.
Před pár dny, v těch velkých mrazech, se mi objevily na parapetu okna domu 2 kočky. Jedna hodně velká, mourovatá s bílými ponožtičkami a druhá bílá, hodně malá. Jsou obě nádherné, no ta malá bílá vypadá jak panenka. Asi jim byla zima a měly hlad. Dala jsem jim na okno krmení, utekly, nevím kam. Jak jsem zavřela dveře, vrátily se a všechno snědly. A od toho dne mi chodí na okno každý den, krmím je ráno a večer. Moje otázka zdejším rádcům je, jak je ochočit? Vždycky utečou a na okno se vrátí, až když je dům zavřený. Otevřu, prchnou, schovají se, čekají až budu doma. Ráda bych jim poskytla domov a péči v domě, ale jak na to?
0x
0x
Moje zkusenost s divokym kocourkem je takova, ze chodil pravidelne na krmeni, ale asi az po 4 mesicich si vzal z ruky a nechal se podrbat. Ale zadne velke mazleni nebo domu vubec nechtel.
Takove kocicky jsou i zavazek. Treba kdyz odjedete na dovolenou, musite mit nekoho, kdo je pak bude chodit krmit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.