Nejste přihlášen/a.
1x
Na aliexpresu je určitě taky mají za lacino. Pokud někdo nemá v širokém příbuzenstvu nebo mezi známými ani jednoho člověka, který by aspoň trochu uměl klikat na internetu, tak to samozřejmě má špatné bez ohledu na nějaké psí bundy.
Které si teda klidně taky může ušít sám, nebo někoho poprosit.
Ale kdo chce, ten hledá způsoby, kdo nechce, ten hledá důvody.
doplněno 12.01.26 20:21:
(jen k tomu nucení - dřív se psi bez těhle bund obešli a dotáhli to od pravěku až k dnešku - chovatele nikdo nenutí ty bundy kupovat, je to jejich vlastní rozhodnutí a touha)
0x
0x
A na co je psovi bunda, asi nemá cenu polemizoval.
Někdo má Bernského salašnického a někdo jiný Peruánskýého naháče.
Jasné signály, že už je psovi zima - denik.cz/...
0x
Chápu, že jste se naštvala. Ale zase, mluvíme tady o luxusním zboží. Obleček pro psa luxusem je. Luxusem nejsou třeba brambory, léky, mléko, mouka, máslo, olej, cukr, vejce. A v každém obchodě je jiná cena a stejně se ani nezdovíme, odkud výrobek je. A jak píštete, často lidé cestovat nemohou a musí koupit předražené zboží, několikrát týdně. Obleček stačí 2x za život pejska.
Svět se mění, ale já nějak nestíhám.
0x
@aja1946: Jste, paní, zbytečně rozhazovačná. Teď jsem se kvůli Vám dívala na nabídku Temu a tam jsou teplé pletené svetry a krásně zateplené bundičky pro psy už od 40 korun. To jste tedy nakoupila draze.
Jaga.
Oni ti naši Vietnamci žádní velcí lidumilové nejsou.
0x
Je to šlendrián a přemýšlím, kde všude si budu stěžovat.
Vždyť stačí jedno akvarijní topitkoo za pár korun, a nemusíte nic shánět?
Neoprenové obleky nechci, moje rybičky by pak vypadaly dost zvláštně a já chci, aby byly hlavně veselé. Ale stejně jako paní Ája, nechci za ty bundičky moc přeplácet. To by se nevyplatilo.
Jenže co mám teď dělat, když je nevyrábí ani žádný slušný výrobce, plnící evropské normy a platící lidem slušnou mzdu, a ani děti z Bangladéše, pracující pro dodavatele z asijského tržiště, o takové věci nejeví zájem?
Asi si obuju zítra moje nové boty za 2490 a obléknu si k tomu moji bundu za 1790 a čepici za 290, abych nenastydl, a půjdu navštívit nějakou švadlenu. Jen se tedy obávám, že jí zakázka na 12 bundiček po 27 korunách moc nenadchne. Ale jestli si myslí, že bude zneužívat moji potřebu a řekne si nehorázné peníze, tak má smůlu, to radši rybky obalíme doma bublinkovou fólií.
Musíte uvažovat ve velkém, co mám dělat když mám těch rybek 300
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.