Co je to za brouka Od: kaja99 13.10.25 12:13 odpovědí: 8 změna: 13.10.25 14:00
Dobrý den, netusite někdo? Měla jsem otevřené okno a vlezlo to sem jsem měla malém smrt
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0 x
Je podzim, kdejaký hmyzák hledá teplý kout. Vyhoďte ho z okna a jestli se ho bojíte, tak na něj před tím šlápněte .
Nejhorší smrt je smrt z vyděšení.
doplněno 13.10.25 12:20: Tak, a teď ekologové do mě...
To není o ekologii, ale o elementární úctě k životu a jeho ochraně, kor když to je brouk zcela neškodný.
magdon - ale netopýrka (nikoliv netopírka) byste v jiném dnešním dotazu zachraňoval, že ?
0 x
Dobrý den, odpověď dle kvality fotky - vroubenka americká nebo pozemka obecná (spíše ta vroubenka) a obojí v bytě/pro člověka neškodné. Zdravím!
ben: Za A je správně.
jiofa - dík za potvrzení. Ano, myslel jsem si to (podle dlouhé hlavy a zkosených "ramen").
0 x
Netřeba se děsit, netřeba hned rozdupat. Vezmu do ubrousku a na balkoně posadím mezi kytky do truhlíku.
maky - děsit určitě ne, stačí jenom zde (dle dotazu) brouka určit .
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.