Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za brouka

Od: kaja99 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, netusite někdo? Měla jsem otevřené okno a vlezlo to sem jsem měla malém smrt
Co je to za brouka

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je podzim, kdejaký hmyzák hledá teplý kout. Vyhoďte ho z okna a jestli se ho bojíte, tak na něj před tím šlápněte ;).

Nejhorší smrt je smrt z vyděšení.

doplněno 13.10.25 12:20:

Tak, a teď ekologové do mě... *frajer*

To není o ekologii, ale o elementární úctě k životu a jeho ochraně, kor když to je brouk zcela neškodný.

ben®

magdon - ale netopýrka (nikoliv netopírka) byste v jiném dnešním dotazu zachraňoval, že ?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, odpověď dle kvality fotky - vroubenka americká nebo pozemka obecná (spíše ta vroubenka) a obojí v bytě/pro člověka neškodné. Zdravím!

jiofa

ben: Za A je správně.*palec2*

ben®

jiofa - dík za potvrzení. Ano, myslel jsem si to (podle dlouhé hlavy a zkosených "ramen").

hodnocení

0x

Netřeba se děsit, netřeba hned rozdupat. Vezmu do ubrousku a na balkoně posadím mezi kytky do truhlíku.:)

ben®

maky - děsit určitě ne, stačí jenom zde (dle dotazu) brouka určit .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]