Zdravím, předem se omlouvám za dotaz pro někoho jistě směšný ale mě vystresuje naprosté vše Přebírala jsem si dceru a jelikož mi otec dělá přes ni naschvály vše dovolí co já zakážu apod tak asi před barákem našla takové to peří od ptáka jak i ve filmech se s nimi píše Samozřejmě jsem ji umyla ruce,do pusy to nedávala ale tam není velké riziko hned nějakých chorob Díky
Já mám před barákem Transporter T6 a taky není můj a soused mě nedělá naschvály
...
Trošku to rozepiště dopodrobna.
misa96
Dobrý den, omlouvám se je to myšleno že to peří měla v ruce a že to asi není ideální
bear
Takže tatínek předával dcerku, přitom měla peří v ruce a bylo vysvětleno hned u předávky, že to našla při cestě k Vám před domem.
Tak?
misa96
Noo tak nějak, tím že já to nemám ráda takové věci tak jemu (tatinkovi) na tom nepřišlo něco v nepořádku a mě se hned vybavily všechny možné nemoci, tak se omlouvám jestli Vám to přijde jako hloupost
bear
Jen se doptávám, protože jsem nepochopil souvislosti příběhu.
Nehodnotím Vás ani tatínka či dcerku.
...
Co máme napsat pro uklidnění?
misa96
Tak pardon, že jsem se zeptala na názor, jsou tu i daleko stupidnejsi dotazy, radši budu za hysterku když se jedná o dítě!
bear
Já napsal něco urážlivého?
misa96
Napsala jsem snad, že jste napsal něco urážlivého? Já teda nic takového nevidím
bear
Tak pardon, že jsem se zeptala na názor, jsou tu i daleko stupidnejsi dotazy, radši budu za hysterku když se jedná o dítě!
Jak jinak jsem to měl chápat, když napíšete takovou reakci na můj dotaz, jak to vlastně bylo?
Takže dcerka našla na procházce pírko (asi husí) které se jí líbilo, vzala si ho domů, a vy s toho děláte vědu. Co mí to připomíná? Dítě vzalo z psí misky hrst granulí a snědlo je. Prvorodička Volá na toxikologickou infolinku, aby zjistila, zda je dítě v přímém ohrožení života. Balí věci pro dítě, pro sebe a jede s kufrem do nemocnice.
Druhorodička Očistí dítěti ústa od zbytků granulí, misku odloží z jeho dosahu a vysvětlí potomkovi, že granule jsou jenom pro zvířátka.
Vícerodička Přemýšlí, zda se dítě nasytilo natolik, že už nebude nutné připravovat mu dnes večeři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.