Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zanícené oči

Od: ivo® odpovědí: 8 změna:

Kočka má poslední dobou zvlášť po ránu zanícené oči,borová voda nebo Optalmo septonex nic moc , poraďte jak se toho zbavit,zkušenosti...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pozor - kočka má oči velmi citlivé a úplně jinak reaguje na "lidské" oční léky - po některých může oslepnout.

Ještě jednou POZOR! NAVŠTIVTE VETERINÁŘE!

hodnocení

0x

Kdy naposledy jste odčervovali nebo nechávali vyšetřit hovínko? A anální žlázky?

Zapomněla jsem připomenout, že obojí léky, které používáte, se nesmí používat příliš dlouho. Je tam nějaká doba, ale já ji z hlavy neznám.

hodnocení

0x

Veterinář (ohledně psa, který má neprůchozí slzné kanálky) mi řekl, že do očí je nejlepší fyziologický roztok. Ale se zánětem bych určitě šla na veterinu.

hodnocení

0x
Chce to kapky na zánět, já pejskovi dávala Vizik na zarudlé a podrážděné oči, to je té červený ne modrý,

hodnocení

0x
Také jsem kapal fence víc než týden kapky od veterináře. Normálně lidské. Bylo to lepší, dneska zase výtok z oka. Vadí průvan, klima nebo otevřené okna v autě a také přímé sluneční světlo.

Pes není kočka - skladba kočičího oka je jiná než u psa.

pb®
hodnocení

0x
Jako u lidí, pokud se do tří dnů domácí léčby nezlepší, pak veterinář a antibiotické kapky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]