Nejste přihlášen/a.
Potravinový. Ze sámošky jste si přinesla neviditelná vajíčka a červíky v sypkých potravinách a neštěstí je hned. Už jsem to tady psala mnohokrát. Mám odzkoušeno, že sáčky přinesené z obchodui dám na noc na mrazák a pak přesypu do uzaviratelných dóz. A je klid. Je potřeba vybírat hodně levně. Vlastní zkušenost je jich potřeba hodně. 6 na kilo a 6 na půl kila. Koupila jsem tady a spokojenost veliká Odkaz
Potravinový moli, které jsme měli v domácnosti, byli víc hnědí Je možné, že toto je jiný druh potravinového mola.
Zlikvidovat potravinové moly není problém, pokud někdo investuje několik stovek do lapačů molů. Stačí do domácnosti nalepit tři nebo čtyři lapače, např. na futra, a potravinový moli se postupně přilepí v průběhu několikka dní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.