Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí australský ovčák?

Od: tralala odpovědí: 6 změna:
Kolik stojí fena australského ovčáka Blue Merle s PP? Přijde vám 36 tisíc moc?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne, a počítejte navíc s podmínkou ve smlouvě týkající se eventuálního uchovnění. Jinak je to vynikající plemeno pokud má dobrého chovatele. Obvykle odráží jeho povahu. Doporučuji i k dětem.

km
muzete vysvetlit tu podminku, o co jde? dekuji

hodnocení

0x

Na "maliňáky" velký pozor pro toho, kdo po něm zatouží. Je to pracovní, nesmírně inteligentní plemeno, které bylo vyšlechtěno pro práci na loukách, prostoru který dovede ne oběhnout, ale přeletět během chvilky. A ne jen tak, z plezíru. To udělá jen chvíli a pak si hledá práci, činnost. Kdo má tohohle psa a nemá pro něho postor, práci a činnost, vychová z něho záchranáře, kdy pes pracuje samostatně, běhá s ním na bruslích, leze a skáše po domech a pes je šťastný a miluje to. Jakmile ho máte doma nebo v kotci a jdete s ním jednou za čas někam polítat, uděláte z něho nešťastného neurotika. Nezapomínejte, že se dožívá něco přes 10 let a činnost potřebuje stále. Nejen v době, kdy se mu můžete věnovat. *hej* Ta cena není zas až tak vysoká. Jste připraven na to, že ho nebudete moci odbýt granulema z Kaufu? Potřebuje kvalitní žrádlo. A po tom žrádle je kvalitní hovino. Veta a očkování a prostředky proti blechám a klíšťatům. A to nemluvím o línání. A to celé víc jak 10l et!

Kolik stojí australský ovčák?

Omlouvám se, zaměnila jsem belgičáky s australáky. To jsem ale trubka! Taková chyba! Pro australáky platí skoro totéž. Je to pracovní plemeno.

prostromek

Vaše rada pomohla alespoň mě!

Neurotický pes, který nemá práci.

Známý má australáka a omlouvají ho, že je starý.

Jenomže oni s ním/i nechodí ven.

Už mě dvakrát pokousal a vyjíždí i po nich.

Já jim to říkám pořád, když si pořídili psa (nyní tedy mají už dva), že s nimi musí chodit ven na procházku, pracovat s nimi. Zahrada nestačí.

Většinou je to chyba chovatele a tady 100%. Akorát ho zničili a ten druhý má bezva povahu, klidný, inteligentní (bílý švýcarák). Jsem nyní našňupnutá na ně. Desetitisíce na psy měli, ale proč si je pořizovali .. ego?

------------

Foto úžasné.

Prostromek úplně přesně! *hej* *palec* Foto je stažené z netu. Já jsem měla fotku, kterou nafotil brácha, australáka, který žene dobře našnupnutého býka. To byla parádní fotka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]