Dobrý den, pomohl delší čas i myšlenka, že už ho nic nebolí a že si spokojeně běhá v psím nebi. Zdravím!
doplněno 14.06.25 21:23:
Kdo je citlivější, nechce hned zapomenout a měl toho konkrétního mrtvého pejska skutečně rád, tak s pořízením nového nespěchá. Smutek se musí v klidu odžít.
doplněno 15.06.25 08:59:
adriana90 - nemáte zač. My pejskaři těm pocitům rozumíme, protože už to také, bohužel, známe. Vzpomínky zůstanou, ale trápení/smutek časem ustoupí.
adriana90
Dobrý den, to jste napsal opravdu hezky, děkuji Vám
Já jsem vždy takovouhle situaci řešil tak,že jsem si pořídil co nejdříve to bylo možné nového.Dělám to tak už dlouho a beru si je z útulku.Mě to pomáhá zacelit tu velkou ránu.
Prošel jsem si tímto 3x. Po radostech a smutku jsem došel k názoru, že již nikdy více. Našel jsem si jinou zábavu, kde nikdo neumírá a dobře udělal. Taková je moje rada.
Zažili jsme to už dvakrát, je to hrozně kruté, jen čas pomůže nebo se zachovat jak píše jiofa anebo si pořídit nového pejska. Podruhé nám pomohla vyhozená kočička která k nám přišla a to místo zaplnila, ale ani na jednoho pejska se nedá zapomenout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.