Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, bydlíme v paneláku, bohužel se nám v kuchyni usadili mravenci. Zkoušel jsem hřebíček, vanilku atd, nic nepomáhá.Nyní chceme použít kupované návnady, ale nevíme které jsou nejvhodnější.Děkuji Stanislav
Mě už léta prokazuje dobré služby Formitox - já používám ten růžový prášek a prostě to funguje.
Ono jim to nějak asi chutná, natahají si to do mraveniště a nakrmí i královnu a po chvíli je prostě po nich.
(Varování pro útlocitné - tohle je JED, který je ZABÍJÍ, ne jen něco, co je přiměje raději lozit jinam/jinudy.)
Skuste najprv bezne spreje z drogerie ako Biolit, ak to nepomoze, tak profi firmu so silnejsou chemiou a systemovym pristupom. Dolezite je zistit, odkial mravce prichadzaju a kde maju hniezdo. Vsetky potraviny pred postrekom odstranit. Casto nepostaci postrek len u vas, ak sa uz rozliezli k susedom.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.