Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lék na klouby

Od: pasekanka odpovědí: 3 změna:

Zdravím, mám fenku německého ovčáka a poslední půl roku pozorují, že ma potíže se vztávaním a kde může tak si hned lehne, dávala jsem ji 3 měsíce alavis, ale nevidím žádnou změnu, prosím nemáte někdo zkušenosti s nějakým lékem, který by na ten problém zabral? Pejskovi bude 8let. Děkují předem za případnou radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, nechte pejska prohlédnout na veterině a jestli neporadí ani tam, tak se s tím smiřte. Pejsek začíná stárnout a ubírá na pohybu a aktivitě. Lepší už to nebude. A pokud jde skutečně o klouby, resp. chrupavky, tak ty obnovit/omládnout nejdou (i když reklama říká něco jiného). Věk psa je jedna věc a jak s ním bylo zacházeno je věc druhá (jinak stárne "gaučák" a jinak/rychleji "bouďák" nebo pes pracovní). Ale pohladit ho za mě můžete. Zdravím!

hodnocení

0x

Dáváme našemu psovi (12) CARTILAN CBD+, na doporučení veterinářky. Vždycky měsíc bere, dva měsíce pauza, nemá se to brát nepřetržitě. Zdá se nám, že to pomáhá. Pes nám holt nic neřekne a můžeme to jenom vypozorovat.

smode2
hodnocení

0x
Jestli máte jistotu že jde o klouby, dávejte alavis alespoň ještě 3 měs. Na klouby má bohužel vliv více věcí - už proto nezabere zcela vždy. Ostatně 100%ní není nikdy žádný lék.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]