Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlídat kočku po kastraci?

Od: sqw odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

mám kočku po kastraci a ještě spí.

Měl bych ji hlídat nebo můžu jít spát?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zítra svátek, to nevydržíte a pro svou kočičku neuděláte.
Pohlídat po operaci?

hodnocení

0x
Teď už je odpověď asi opožděná..Ale když jsem nechával kastrovat kočku nebo kocoura,tak mi na veterině řekli, jak dlouho nechat klec-přepravku uzavřenou a za jak dlouho můžu nechat klec otevřenou a kočka si sama vyleze až ucítí,že sama může..Pochopitelně někde v místnosti,kde nehrozí pád nebo cokoliv jiného..Skákat na skříně nebo okno asi sama nebude,dokud se na to nebude cítit

jir
hodnocení

0x
Hlavně svoji kočku hlídejte 24/7 a nepouštějteji ven. Taková kočka, když je venku, chodí a kde může tak močí a kálí.
Vy jste zase uvědomělej *alene* Představte si,že i člověk močí a kálí kudy chodí..a mnohé existence to dělají i mimo vyhrazená místa..Doufám, že vy kálíte a močíte striktně jen tam,kam máte?
jir
Nikdy, nikdy, nikdy jsem nes.al sousedům na dvůr, do oken, do bot, do dveří ani do dětského pískoviště a rajčat
Tak v tomhle chápu Vaše rozhořčení..Kočky máme celý život..Pamatuji,že tehdejší toto občas udělaly, tenkrát nebyl doma kočičí hajzlík..Ty současné mají kočičí wc a nedělají to jinam než do něj..Je to prostě příroda.Na dvoře nám kadí pravidelně ježek,který přijde vyžrat psí misku..Prádlo na šňúře máme zkálené od strak a holubů..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]