Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlatohlavek ve skleníku

Od: hanys® odpovědí: 7 změna:

Dobré poledne,každé jaro mám ve skleníku desítky Zlatohlávku,nevím jestli je mám nějak řešit.Oni většinou uschnou protože se neumí dostat ven.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

0x

Jak jinak než, že je vypustite ven pokud tam jsou ještě nějací živí.

hodnocení

Znovu,neumí se dostat ven přes větrací okna,lezou po profilech a potom většinou spadnou dolú,tam zakalí.

jiofa

A dveře tam nemáte? Tak je pochytejte a pustit ven pokud se k nim dostanete a někteří žijí.

hodnocení

Moc pochytat nejdou,lezou v drážkách profilu.Asi se s nimi naučím žít.

riva
hodnocení

0x

Nechte je uschnout. Když jsou venku, tak likvidují ovoce. Do takových šťavnatých broskví se zavrtávají raději než lidi.

prostromek
hodnocení

0x

Tak to je mi líto. A když je hezky a nechal byste otevřené dveře ven, tak by neodletěli?

Oni tak škodliví zase nejsou, když konzumují různé tlející zbytky a shnilé ovoce.

hodnocení

kdyby jim chutnaly tlející zbytky,tak mají vedle kompost,ale jsou líni se dostat ze skleníku,lezou jenom nahoru a potom se vysílí a uschnou.Nechám je tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]