Nejste přihlášen/a.
dobry vecer zjistil jsem ze mam v chatce kunu. mam tam prekousnuty kolaxial a snuru od lednicky.dneska jsem tam slysel ve vedlejsi mistnosti jak by tam kocka behala coz nebehala nebo byla venku, co na ni plati jestli ultrazvukovy plašic kun nebo pasti na kuny . ted davam do mistnosti chlupy od psa,
Dobrý den, o tom plašení pomocí psích chlupů jsem už také slyšel. Pokud to nestačí, použijte v chatce psa celého. Zdravím!
Za 20 let se mi podařilo chytit do sklopné pasti kunu jen 2x.Nepomáhá nic,žádné plašiče,rádia,tygří hovna,chlupy,jed se sušenýma švestkama,nebo hlava z uzenáče,nic.Pomůže jen vstříknout do vajíčka 15 ml fridexu/předtím 15 ml obsahu odtáhnout/,pracovat kvůli pachu v gumových rukavicích,dírku zakápnu voskem.Stačí 2 vejce,zmizí a kuna taky.Přístup na půdu nedokážu úplně uzavřít.To, že kuna někde zdechne je hezké,teritorium se uvolní a její místo obsadí jiná.Bojuji s nimi skoro 30 let.Dobrá kuna je jedině mrtvá kuna.
Kuna má ráda klid, tak jí ho nesmíte dopřát. Ideální by bylo začít tam bydlet, ale to je v případě chaty problém. Ultrazvukový plašič (i drahý) je nanic, zvykne si na to a nevadí jí to. Sklopec také moc nefunguje, to byste museli mít štěstí. Proti potkanům mi pomohla levandule, možná by to vyhnalo i kunu. Psí chlupy a psí trus nic moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.