Nejste přihlášen/a.
Zdravím,pořídili jsme našemu asi 8 měsičnímu kocourovi, stejně starého kamaráda,vše bylo v pohodě, až nový kocourek onemocněl a byl 3 týdny jenom doma,.. původní kocour změnil chování - syčí,vrčí i na mě,nechce se pohladit..apod,co s tím..?
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
tomcat
1x
Zdravim,co znamená že byl 3 týdny jenom doma to ten druhý chodí i ven.. byli oddělení?
Žárlit může i zvíře,dostal více péče cítil se odstrceny? Co jste dělal jinak než "predtím"?
Žárlit může i zvíře,dostal více péče cítil se odstrceny? Co jste dělal jinak než "predtím"?
filip
Zdravím, stále to pokračuje,je mi jich moc líto,tomu poslednímu přistěhovalci jsem zařídila WC, protože se víc drží doma,misky s granulemi mají kousek od sebe..,nemám to zrušit? Zlepší se to..? On ten první je zlý i na mě,vrčí na mě,nenechá se pohladit,jen když je venku a sám.
filip
Nebyli nějak oddělení,ten nový nemocný,měl na krku krunýř,oba měli přístup i ven,seznamovali se,atd..teď když druhý přijde domů,tak je na něho zlý a někdy chce jít hned ven,nemívali jsme kočičí zachůdek, teď máme ,většinou tam chodí,ten co byl nemocný,..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]