Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Všežravec PES

Od: rotvajlerka* odpovědí: 5 změna:

Prosím, poradte nám. Náš 9ti měsíční rotvík sežere na zahradě na co přijdě / šišky, starou trávu, hlínu i s kořeny atd./ doma v nestřeženém okamžiku zničil ovladač jak ho to máme odnaučit, to snad ani nelze. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

2x

co si představit pod pojmem "sežere" - myslíte že to všechno sní nebo jenom rozkouše?

Jestli sní tak může mít problém s např. umělou hmotou - aby nedošlo k poranění trávicí soustavy - to byste měl všechno nebezpečné uklidit.

Pokud jenom rozkouše - no to štěnata dělají - časem se uklidní, a bude to lepší. Doporučuji pokaždé když psa nachytáte s něčím v tlamě tak mu te sebrat s rázným fuj. dejte mu na kousání kosti z buv. kůže nebo jiné jeho hračky.

Jestli je doma sám, tak to dělá progtože se nudí.

snad vám z toho vyroste...

inulina*
hodnocení

2x

Mladí psi to většinou dělají, časem ho to snad přejde. Náš jedl jako mládě kameny, vajgly od cigaret, klacky... Doma nám to občas vyzvracel *blee* Myslím, že ho to časem přejde, akorát musíte dávat pozor, aby nesnědl něco nebezpečného (drát, plasty, sklo apod.);)

doplněno 18.12.09 12:47:

Našeho to v dospělosti přešlo, pak venku jedl už jen trávu...

jabraka*
hodnocení

2x

Naše Vlkodavky sežerou vše.Nejraději okusky z jablek,syrovou bramboru,tvrdý chleba.Samozřejmě i kosti .A to mají každý den 3 - 5 kg granulí.

JABRAKA

skrap*
hodnocení

2x

Již jsem tu asi pozdě ale přeci přidám . Mám jezevčici která takto reagovala na ovladač . Poté jsme zjistili že jde po čichu,to jest kdokoliv měl v ruce jídlo a poté šáhl na ovladč tento byl poté velmi velkým lákadlem . Nezapomenťe na psí Xkrát lepší čich . Nyní jsou ji 3 roky a nejraději má syrovou červenou papriku (kapii) a odhozené žvýkačky což mě dost vadí! (žvýkačky )

martina30*
hodnocení

0x

Já mám po třech ovladačích*smich*.Dává te mu dosti jídla.Jinak pokud mu to nic nedělá,tak bych ho na zahradě nechala jíst ,to se asi neodnaučí.Možná v pozdějším věku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]