Nejste přihlášen/a.
co si představit pod pojmem "sežere" - myslíte že to všechno sní nebo jenom rozkouše?
Jestli sní tak může mít problém s např. umělou hmotou - aby nedošlo k poranění trávicí soustavy - to byste měl všechno nebezpečné uklidit.
Pokud jenom rozkouše - no to štěnata dělají - časem se uklidní, a bude to lepší. Doporučuji pokaždé když psa nachytáte s něčím v tlamě tak mu te sebrat s rázným fuj. dejte mu na kousání kosti z buv. kůže nebo jiné jeho hračky.
Jestli je doma sám, tak to dělá progtože se nudí.
snad vám z toho vyroste...
Mladí psi to většinou dělají, časem ho to snad přejde. Náš jedl jako mládě kameny, vajgly od cigaret, klacky... Doma nám to občas vyzvracel Myslím, že ho to časem přejde, akorát musíte dávat pozor, aby nesnědl něco nebezpečného (drát, plasty, sklo apod.)
Našeho to v dospělosti přešlo, pak venku jedl už jen trávu...
Již jsem tu asi pozdě ale přeci přidám . Mám jezevčici která takto reagovala na ovladač . Poté jsme zjistili že jde po čichu,to jest kdokoliv měl v ruce jídlo a poté šáhl na ovladč tento byl poté velmi velkým lákadlem . Nezapomenťe na psí Xkrát lepší čich . Nyní jsou ji 3 roky a nejraději má syrovou červenou papriku (kapii) a odhozené žvýkačky což mě dost vadí! (žvýkačky )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.