Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to může být

Od: martinapihy odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
tyto zbytky jsem našla v zádveří. Dvě místnosti a jsou zavřené z obou stran dveřmi, je to uvnitř domu. Dům je ze dřeva, je to stará zrekonstruovaná roubenka. Mam strach aby to nebylo něco dřevokazného.
Všem dekuji za názor.
Krásný den Martina

Co to může být
Co to může být #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

borovice
hodnocení

3x
Toto šedé jsou zbytky svinek nebo stínek (což jsou korýši, kteří určitě nejsou dřevokazní, jen jim vyhovuje vlhko), které tam nejspíše zůstaly po pavoučí hostině.
martinapihy
hodnocení

Pavučiny tam byly. Diky

prostromek
hodnocení

2x

Jenom laicky podle fotky.

Vidím piliny, pruhovaný, šedohnědý suchý zbytek. Zbytek červotočové housenky? Ve dřevě jsou dírky.

Byly tam již dříve?

Dírky dělá třeba červotoč.

martinapihy
hodnocení

Dekuji za odpoved, viditelne dírky ve dřevě nejsou.
prostromek

No vidíte, jak obrázek klame. Ty drobné mavé tečky jsem považovala za otvory a ony to jsou kresby. Tak snad jsem moc nevystrašila.

Ty vysušené zbytky jsou opravdu velice podobné na sviňky. Souhlas s borovice. Původně jsem si myslela, že by to mohl být zbytek po včele /proužky/. Ale jak by se tam dostala, že, když je to uvnitř domu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]