Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozveselit kocourka?

Od: bara odpovědí: 17 změna:
Pěkný den,máme asi měsíc nalezence ,je po operaci oka,bere antibiotika,,..musíme otírat okolí oka atd,byl zvyklý venku i doma,teď je čtvrtý den pouze doma,dva dny to vydržel, teď mňouká na oknech,je smutný, vyděšený,nic ho nezaujme..Jinak je ještě trochu bázlivý,alekdyz chce hodně mazlivý.Rána jsou nejhorší,je mi ho líto.Ještě máme jednoho kocourka,ten asi vycítil, že na tom není moc dobře a vyhýbá se mu..

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

borovice
hodnocení

3x
Je kastrovaný? Pokud ne, je jasné, proč chce ven.
Jinak se mu zkuste víc aktivně věnovat, co poradit jiného? *nevi*

prostromek
hodnocení

2x

Na Zooroyalu jsem kočičce koupila hračky plněné různými aromatickými bylinkami. Občas si s nimi hraje, jako s myškou. Říkají, že šanta kočičí je zklidní, nebo přivede do transu. Každá kočička preferuje jinou bylinku.

V Superzoo a podobných lze koupit i difuzéry, nebo vůně do zásuvky, jestli jste tomuto nakloněná.

zooroyal.cz/...

zooroyal.cz/...

bara
Koupila jsem hračky a určitě ještě koupím ,co jste mi poradila,..moc děkuji..

shrnuto
hodnocení

1x
Kocourek je ztracený,marod,nevidí ještě k tomu v cizim prostředí navíc žárlivý nasratý nevlastní brácha hm nevím.jak by bylo vám
Tulit a hladit a dát tomu čas a hlavně svoje místo kde ma svoje jidlo pelíšek i wc kde mu nikdo neleze když chce být sám *houpy*

bara
hodnocení

Ano,je kastrovaný.

hodnocení

0x

Každá kočka, kterou chovatel "nevymazlí", se straní dotyku lidské ruky. Je samotářské, nikomu nevěří. To když je zdravé a když má ještě bolest, je v jiném, neznámém světě, nevěří, bojí se. Kdopak ví, kde se narodilo a kde žilo, než ho někdo odchytil. Nerozveselujte, ale získávejte důvěru, zvykejte na ruku, aby ji vítalo. Nevnucujte, nabízejte. Nabídnutím hraček nic nepokazíte.

Vymazlené kotě. Tohle jsem viděla několikrát na výstavě, když si zákazník domlouval odkup kotěte. Požádal, ať kotě vymazlí. A opravdu, je velký rozdíl mezi vymazlenými a nevymazlenými koťaty. Ačkoliv i tam může bý vyjímka daná povahou.

doplněno 05.03.25 08:40:

Začíná mrznout.

Jak rozveselit kocourka?
bara
Také moc děkuji za váš příspěvek..

hodnocení

0x

teplá koupel ve vaně, voda nesmí být moc horká

ideálně přidat levanduli do vody pro uklidnění

prostromek

Koupel určitě neee. To byl byl další šok. Stačí ta veterina a ošetřování oka.

roar
05.03.25 13:17
hodnocení

0x
Kočičkou? *cert*
*smich*
roar
To není vtip
Měli sme nemocného psa jedině co ho bavilo jít ven a to se jen ploužil
Pak odnekud přiběhl chlupatý pes a jako když do.nej střelíš ožil ...zabava jim vydržela do tmy pak musel domu,smrďěl jak cap no ten druhý čekal venku do rána a další den byli zase spolu no akorát jak byl tak chlupatý až dcera pak říká no.on je to pes tak ale na zavadu to nebylo kluci se pobavili *palec*

bara
hodnocení

0x
Ano, přesně ,tak to je...
Když chce je hodně mazlivý, takže mazlíme,je to zlatíčko.Děkuji.

hodnocení

0x

na toto jsou dva pohledy na věc..

první - snaha o max. společně trávený čas s hračkami atd...

druhá - injekce u zvěrolékaře - ale jak to bylo s jedním vtipem... (slepice je smutná, tak ji zaříznu - no já nevím, nejsem si jist, jestli ji to rozveselí)

myslenka
Úplně stejně může být dvojsmysl to vaše ...řiznu čeština je prostě něj...
A neni sprostý kdo sprostě mluví ale kdo sprostě myslí
*alene*

ludek7
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

fikus

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

predpovedpocasi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]