Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Laboratorní myš (mládě)

Od: anonym2 odpovědí: 2 změna:
Zdravím,mám malinkou laboratorní myšičku. Už má zoubky, už i vidí. Prostě včera koupena jako mladá. Před chvílí jsem jí měl v ruce a spadla mi na zem. CCA metr a možno víc. Stalo se to náhodou, protože jsem se otáčel pro potravu a machnul jsem tou rukou. No a na zemi ležela rozpláclá. Žádný piskot, vše prostě v pohodě. Běhá mi apod.. ale mám z toho špatný pocit. Je podle vás v pohodě nebo může se něco stát?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Jestli běhá, tak to bude v pohodě. Je lehká a má ještě měkké kosti.

Pamatuji si, jak jeden u nás na vsi usmrcoval nadpočetné králíčky tím, že s čerstvě narozenými růžovými mláďátky švihl o zem. To bylo ráno, studený březen. Večer při krmení zjistil, že dva se stále hýbou, tak je za "statečnost" vrátil k samici. Netrvalo dlouho a nikdo by nepoznal, kteří to byli.

anonym2
hodnocení

Takže by měla být v pořádku?
Zatím v pořádku papa, spinka apod..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]